Samhain

Samhain (uttalas saow-in) är det wiccanska nyåret. Denna högtid markerar slutet av grönskan i naturen då allt "dör" och ligger i dvala tills det blir vår och naturen vaknar på nytt. Detta symboliserar då även reinkarnationen som de flesta Wiccaner tror på, inte bara för naturen utan för oss själva.
Hösten börjar nu gå över i vinter, nätterna blir allt längre och naturen förbereder sig för den långa vilan.
Detta var kelternas nyår, början på vinterhalvåret. Årshjulet har nu vridit sig ett helt varv.
Guden når nu fram till dödsriket.
Slöjan mellan världarna, våran och dödsriket, är nu även som tunnast.
Enligt de gammla sederna var det då man helt enkelt tackade gudarna för året som varit och maten den givit dem och önskar sig ett bra år framöver. "Ut med det gamla och in med det nya"-så det är som en blandning av vårat traditionella nyår och den nyare traditionen av halloween.

Halloween är ju egentligen baserat på de gamla "hedniska" religionerna som fanns i Europa innan kristendomen. Tex. det här med pumpor som karvats ur till skrämmande ansikten med ett ljus i. De användes från början med urgröpta rotfrukter och dylikt som man satte ljus i för att hedra naturen och samtidigt skrämma bort de onda krafterna som kunde dyka upp så här års då slöjan mellan vår värld och dödsriket var som tunnast. det är även därför vi har allahelgona vid ungefär samma tidpunkt för att man hedrar de som dött genom att sätta ljus på gravarna. Och utklädingen till olika skrämmande varelser kom till på liknande sett för att skrämma det onda med att se ännu värre ut :) Så ni som firar halloween är egentligen med i det "hedniska" firandet utan att veta om det :)Idag är det då den 31 oktober, d.v.s. Samhain.
Alla firar högtiderna på sina egna sätt och jag ska fira nyår på mitt lilla vis.
Jag tänker elda ett svart ljus (symbol för höst/vinter mörkret), dricka lite te och äta vitlök i olika former som ska vara extra lyckosamt att äta vid denna tiden inför det nya året (litet tips för er som vill ha lite extra tur). 

Många säger gärna någon välsignelse eller så på högtiderna, men jag föredrar att sitta tyst medan ljuset brinner och tänka på högtiden och allt vad den står för. Eftersom det är nyår så funderade jag även över det gångna året och det som ska komma. Genom att göra detta går jag igenom hela det gångna året och förbereder mig så för det nya året, utan att behöva tänka bakåt på det som varit senare. Lite som meditation, man släpper allt och bara slappnar av, och det är ofta då man kommer till insikt med saker man inte haft tid att tänka på innan.
Jag gillar verkligen denna högtid. Den är så avslappnande på något sätt. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men den får mig verkligen att slappna av. Jag kan börja om från start igen så att säga.

Jag ska ju som sagt fira denna med min kusin/syrra Molly, så det kommer väl att bli lite annat än bara firande. Men firandet är bara för min skull och Molly får vara med så mycket eller lite hon vill. Hon ska dela min vitlöksmåltid iaf :)

Som vanligt om ni har några frågor angående mig, religionen eller firandet så är det bara att skriva en kommentar så ska jag svara efter bästa förmåga. 


 Och till sist en liten dikt och välsignelse för Samhain:

”Hösten falnar,vintern står på tur
skymning övergår i skugga.

Må hälsan vara med oss och brödet räcka,
tills solen värmer oss igen.

Hjulet knyts ihop,ände blir till början,allting föds på nytt.
Ut med gamla,in med det nya.
Jag släpper det, som ej längre gagnar.”

”Alla ni kära på den andra sidan,må ni se oss nu.
Vi ser er, och sänder en hälsning.
Var med oss en stund ikväll;
fröjda oss med er närvaro.

Låt oss fira födelse, liv och död.
Låt oss utnyttja det tunna skiktets möjligheter.
Låt oss ta del av energin för att orka vintern,
att se hjulet snurra, och att se pånyttfödelsen.
Dela med er av er visdom.
Jag ger er kärlek och hågkomst.” 

Blessed be! 


Dagens låt 091031

Dagens låt "Circle of life" med Sir Elton John. Jag får alltid rysningar av denna låten, inte bara för att jag tycker om låten utan för att Lejonkungen är en av mina absoluta favoriter inom den tecknade genren. (Detta var även en av de första filmer jag såg på bio så det är riktigt nostalgi)


Blessed be!

Givande tävling...

Ja det var ju en givande tävling för den osynliga bloggen haha.
Kul att man är osynlig, undrar vad jag ska hitta på för något provocerande att skriva som ingen kommer att märka? hehe (nu kom grinchen fram i mig)


Nu ska jag gå och smida mina onda planer på vad jag ska skriva för något som är så provocerande att ingen vågat yttra det innan mig hehe...

Blessed be!

Skräck-filmkväll

Ikväll blir det massa skräckfilmer hemma hos Emmelie och Amri. Det blir roligt, och skrämmande hoppas jag :) Man har ju blivit lite avvänjd vid skräcken när man tittat för mycket på skräckfilm...

Men Emmelie hade iaf lite nya filmer som jag inte sett så man kan ju bli överraskad så man blir rädd om inte annat haha. Jag ska hem till dem direkt efter jobbet och så ska vi handla godis och sen någon god mat (Bantningen kan dra åt hel_ete denna helgen oxå haha).

Jag tycker inte att detta ser särskilt gott ut...

Vi skulle ha ätit något onyttigt allihopa men nu fick jag reda på att mormor skulle göra kroppkakor så då skulle Emmelie och Amir dit och äta det i stället. så jag får väl hitta på något eget hämtmat som jag ska äta. Jag skyller på Emmelie eftersom hon alltid sänder ut sina telepatiska signaler till mormor som säger åt henne att göra kroppkakor. Typ alla i släkten äter kroppkakor men inte jag jag kan inte med det där med kokt potatismos med äckligt fett fläsk i... tydligen så hoppade den öländska genen över mig...Men det är roligt att göra kroppkakor, det är väl samma princip som jag och tårtor/bakelser jag tycker om att göra dem men inte att äta dem...lustigt.


Vi ska väl kolla på "The last house on the left" och "Trick or treat" det är väl de jag vet om sen får vi se vad min syrra hittat på för fler filmer :) Bara det inte kommer in någon "åsna" (intern skämt).

Någon som har förslag på vad jag ska vräka i mig medan alla andra glafsar kroppkakor?

       Alternativ 1.             Alternativ 2.                Alternativ 3.
Vilket av detta ska jag äta? Rösta genom att lägga en kommentar. Röstningen håller på till kl. 15.00 idag.

Blessed be!


Kan inte handla av snygg personal...

Hellu,
Jaha man var och åt middag igår på Stekhuset. Jäklar va gott det var, jag tycker att jag fortfarande är mätt så mycket åt jag :) Jag åt vitlöksbröd (som vanligt) med aioli mycket gott. Sen åt jag helgrillad fläskfilé med klyftpotatis och ännu mer aioli (jag veet jag är besatt av vitlök). Sen skulle de andra äta glass till efterrätt men då sa jag stopp, då fick det inte plats mer i min mage. Maten var ju som sagt jätte god men det tog jäkligt lång tid för att få den. Längre än man brukar få vänta tycker jag så jag var lite putt, sen var stolarna väldigt obekväma så jag fick ont i ryggen efter att ha suttit där i tre timmar. Men maten vägde absolut upp för det så jag rekomenderer denna restaurangen.


Jag var inne på Intersport som hastigast innan middagen och skulle spana in en jacka, hittade inte den jag letade efter så vi fick fråga om hjälp och vem kommer inte då utom mig favorit... Han jobbar där och jag har alltid turen att få hjälp av honom när jag kommer dit, han liknar Ove som spelar bas med Ledin och är bara oföskämt snäll och gullig :) Så jag kunde väl inte riktigt koncentrera mig på jackan och fick därför hänga undan den till lördag så kanske jag kan bestämma mig då. Inte lätt när man bara ser "Ove-killen" (nej jag har inte en aning om vad han heter och jag tänker inte ta reda på det heller för han är för gammal för mig men bara såååå söt). Och så avslutar han med att säga "då hoppas jag verkligen att vi ses på lördag då" visst han menade för att han vill att jag ska köpa jackan men jag blir iaf röd som en pion och slinker iväg fort som attan... va jobbigt det är när man är attraherad av någon och inte kan dölja det för fem öre...


Min packning till Calypso?

Kom hem vid 22.00 hämtade hunden och åkte hem och packade, för jag ska ha filmkväll med Emmelie och Amir idag så jag ska sova över där med hunden. Detta kräver då min packning och Calypsos packning (bestående av flera kg hundmat och snutte djuren att leka med). Vi ska kolla på skräckfilmer hela kvällen så man kommer antagligen inte att sova så bra :/ Jag skriver mer om detta senare idag.

Blessed be!

Dagens låt 091030

Dagens låt "This love" med Maroon 5. Gillar låten behöver jag säga mer?


Blessed be!

Födelsedags middag

Jaha vad hände igår då. Hämtade ut paket på Coop som jag beställt upptäcker att det fattas en vara i paketet som tydligen tagit slut så jag blev lite sur men det gick över på vägen hem. Nej jag tänker inte säga vad det var eftersom det var en massa julklappar jag beställt till lite olika personer :P

Kom hem och skulle få mat hos mamma och pappa. De skulle göra spaghetti och köttfärssås. Mamma och jag vill bara ha det nya receptet jag fixade på köttfärssås med paprika, lök, vitlök och krossade tomater. Men pappa äter inte grönsaker så han vill bara ha dem gamla (och nu inte så goda) köttfärssåsen gjord på ketchup och mjöl... så mamma erbjöd mig att äta där så hade hon större anledninga tt göra den goda köttfärssåsen :) Jag hjälpte till och skadade mig på en gång... jag skulle putta i köttfärs i stekpannan och skvätte upp kokande matfett på hela vänster handen..

Så friterad hand någon? Nä så allvarligt blev det inte, men jag brände mig rätt regält. Satte handen under rinnande kallt vatten som min kära mamma lärt mig och det hjälpte faktiskt, men det hjälpte kanske lite väl bra. Jag får ju så jäkla ont i mina leder när de blir kalla så det gjorde faktskt ondare än vad brännskadan gjorde. Handen klarade sig bra den blev lite röd och glansig men det blev ingen blåsa så vattnet hjälpte, däremot upptäckte jag senare att jag fått matfett på ett nagelband oxå och den hade jag missat att kyla så den sved som satan igår, idag är det bättre men jag är lite öm.

För er som inte känner mig så kan jag förvarna att skador kommer att förekomma ofta här i bloggen då jag är typ världens klantigaste person efter pappa iaf ;) Jag skylle på att jag fått den genen från pappa som har råkat ut för de flesta skador som tex råkar få tändvätska på sig och nästan elda upp benen, borrat skruvar genom händerna, fått trä plankor i huvudet, hällt smält järn i stövlarna och blivit klämd i en maskin...listan är lång och otäck men det är tur att han är gjord av segt virke :)

jaha nähä, lagade färdigt maten med mamma och åt mig proppmätt :) sen var det bara hem och börja flytta ner utemöblerna i källaren, Calypso var helt galen och lycklig för att hon fick följa med ner i källaren. Av någon konstig anledning så vill hon alltid att vi ska gå ner dit? Aja det blev väl några rundor i trapporna o sen var både jag och Calypso slut. Calypso gick o la sig o somnade på tre sekunder och jag gick och tog mig ett behövligt bad.

Jag förstår inte vad Calypso ser för något spännande med ett unket skumt källar förråd?


Sen tittade jag på tv:n en stund och somnade i soffan innan jag gick o la mig :) Fast lite sur blev jag då jag upptäckte att jag missat Grey's anatomy men jag tror att den går i repris i helgen så det löser sig nog.

Idag blir det middag på Stekhuset i Kalmar, vi ska fira Amir (syrrans pojkvän) lite extra ikväll eftersom vi inte riktigt firat hans födelsedag. Han har inte en aning om vad vi ska göra så det blir roligt. Jag bara måste äta vitlöksbröd!! Roligt att min rubriks handling utgör typ 1% av texten?

Blessed be!


Dagens låt 091029

Dagens låt "I sommarnattens ljus" från Rocktåget med Tomas Ledin, Lena Philipsson och Nicklas Strömstedt. Detta är från Rocktåget 1991. Och ett av mina tidigaste minnen när jag följde med mamma (som älskar Tomas Ledin) och var en i människohavet som sträckte ut tungorna för att blidka musik gudarna (det var så Ledin förklarade den stora affischen som hänger i bakgrunden). Som sagt så har jag varit med på så gott som alla Ledin konserter sen jag var liten och är nu fast i konsert upplevelserna. I sommras var jag på Ledin i borgholms slottsruin, och blev med bjuden på efterfest, det var sjukt roligt ocg orealistiskt att man skulle få uppleva det, Ledin var där och bjöd på lite extra föreställning och så var tydligen expressen där oxå och filmade och i en liten sekvens ser man mig som försöker gömma mig för kameran haha. mycket roligt:) 

Blessed be!


klippa mig idag?

Sitter och funderar på om jag ska klippa mig idag... Då menar jag inte hos frisören utan själv. Man får väl försöka att spara lite på pengarna nu när man ska köpa massa julklappar. Köpte för övrigt tre julklappar för ett tag sedan fast mamma ska köpa en av mig så den gills inte riktigt :) Den julklappen är till Emmelie ^^ Nu blir hon nyfiken men nej du jag tänker inte säga vad det är :P

Jag borde färga håret oxå... det är inte svart längre det är brunt... jag vill inte ha brunt hår jag vill ha svart! eller rött^^ fast då kommer vi ju fram till den slutsatsen att jag inte vet hur det ska gå med rött hår till alla mina lila kläder...usch jag får lite ångest. Nä jag klipper nog bara mig idag så får vi se om jag kan bestämma mig för en färg sen.

På tal om något helt annat, så tror jag att jag fått nageltrång i tummen :( Det gör skit ont i kanterna på tumnageln iaf). Jag har inte en aning om vad jag gjort men ont gör den. Nu har jag nog klagat fördigt för stunden, vill ni har mer så är jag här resten av veckan oxå/Gnällspiken

Blessed be!

dumma kött

Shit va mycket jag fick gjort igår då...
Jag handlade efter jobbet, själva ihop plockandet av varor tog väl typ 15min men sen fick man ju stå i kö i 30min :( EN TISDAG!!! men sen kom jag ihåg att många fårtt lön förra fredagen så det är antagligen därför det var så mycket folk på ICA. Oftast brukar det bara vara fredagarna det är fullt efter löning men tydligen har alla fått fnatt nu så det är fullt alla dagar. Jag brukar att undvika att handla på fredagarna just av den anledningen men det ör väl fler som börjat tänka så? Kanske det minskat på fredagarna så man får börja handla då?

Aja, skit samma. Åkte hem och skulle laga mat, jag hade tagit upp kött ur frysen som jag skulle laga till och lagt det i kylskåpet...Vilket misstag! Det var nötkött och tydligen var det mycket köttsaft i det så vad tror ni hade hänt med mitt kylskåp då. Jo jag mitt pucko hade ju bara lagt det i påsen jag fryst ner det i på en hylla i kylskåpet och nått jäkla hål var det tydligen i påsen för när jag kommer hem och öppnar... så har det runnit ut köttsaft i HELA kylskåpet.


Ok jag kanske överdriver LITE...

Gissa om jag var satans arg då, jag hade ju planerat att tvätta städa laga mat osv... men nu fick jag ställa mig och rensa ur kylen (ifs inte onödigt) ta ut alla hyllorna och montera ner dem (det sitter små jäkla plast skydd på kanterna av glaset där all skit ligger och möglar och nu var de även fulla med köttsaft). och diska och torka allt i hela kylen... detta tog ju någon timme eller två jag hade ingen koll på tiden för jag var ju som sagt LITE upprörd. Men men sen var det bara att steka köttet och se glad ut. Gott blev det ändå trots att all köttsaft hade runnit ur. Lustigt att det kunde få plats så mycket köttsaft i två små sketna pepparbiffar ^^ det såg ut som ett blodbad i kylen á la true blood haha. Men som sagt så är kylen riktigt ren och fin nu så det behövdes väl ändå, fast nog hade jag föredragit att planera in en dag att rengöra den än att överraskas på det sättet?

Jag höll på att planera inför Samhain som kommer nu på lördag oxå. (Samhain är som Nyår inom Wicca om det är någon som undrar och förklaring kommer senare). Molly och jag ska fira det tillsammans så det blir roligt. Fast visst känns det lite som om jag tryckt på henne min religion, fast egentligen inte. Jag har ju bara berättat om min religion och frågat om hon vill fira några högtider med mig och hon har velat vara med själv så jag vet inte om det räknas som att jag tvingat på henne den, fast att hon nog aldrig hade hört talas om den religionen om inte jag gått med? Nä nu ska jag sluta prata religion annars kommer detta inlägget inte att sluta än på länge :)

Jag har köpt hem massa mat jag ska bjuda på och fixat lite grejer till den religiösa biten (som jag kommer att ta upp fredag eller lördag får se när jag har tid).

Nu är inlägget redan för långt så jag ska sluta nu, för er som inte orkat läsa hela inlägget hur är det med er vad är ni intresserade av? haha.

Blessed be!


Jeff Dunham med Walter

Här är ett underbart klipp med buktalaren Jeff Dunham med sin karaktär Walter. Jag tror att Walter är min favorit av alla karaktärerna, ni kanske känner igen Dunham som även gör "Achmed the dead terrorist" ni vet han som är på alla mobil reklamer och säger "silece I kill you" så jäkla rolig, men som sagt så är nog Walter min favorit eftersom han är så sur och pessimistisk hela tiden. Jag antar att jag är lite lika dan som honom eftersom jag typ är den eviga pessimisten haha..


Blessed be!

Dagens låt 091028

Dagens låt "Rollin' " med Limp Bizkit. Jag veet gammal låt men jag gillar den :) Videon är bäst men den fanns inte så ni får lyssna på låten och försöka att inte titta på denna sura hemgjorda "video"...


Blessed be!

Kläderna till Sthlm

Här är kläderna som jag inhandlade för några veckor sedan som jag planerat att ha på konserten i Stockholm den 4/12... hehe nu hann jag klämma in det datumet en gång till..någon som blivit totalt tokig på mig än för att jag tjatar? Skit samma jag är glad för att jag ska få åka till sthlm om inte bara för koncertens skull utan för att man ska få äta allt gott tex. Frukost buffé (snacka om att vi tjänar in pengarna på hotellet på det vi äter på morgonen haha), Lunch bestående av grillad toast med pesto marinerad kyckling MUMS i Gallerian, Vitlöksbiff och mjukglass buffé på Jensens Böfhus (som jag redan bokat bord till) osv osv osv... (ja vi typ bara äter när vi är i Sthlm, varför tror ni att jag måste banta nu för?).

Any way tillbaka till kläderna (nu snöade jag in på mat igen haha jag är sjuk)..

Jeans leggings från Gina Tricot och svart LÅNGT linne från Gina Tricot..

Linnet var bara såååå snyggt, svart bommulstyg med siden band runt nacken och silver detaljer i rigningen, detta var bara sååå jag! Skönt när man hittar sånt som man bara känner att man kan köpa utan att få ångest (som jag typ alltid får).

Vad tycks?

Blessed be!

Lördagens stora fest

Tänkte lägga in lite bilder från festen vi hade i lördags för Marie som fyllt år. Hon fyllde egentligen år den 15/10 men då var hon och hennes man Andres (mina gudföräldrar om det är någon som är intresserade av den faktan haha) i Tyskland. Så då hade vi planerat att vi skulle ha en överraskningsfest för henne på lördagen den 17/10 men då skulle de komma hem så sent så då tänkte vi skjuta upp det till söndahen den 18/10 men då skulle typ alla andra i släkten på hockey plus Marie... så då blev det inget då heller.

Personligen tycker jag att de skulle ha skitit i att gå på hockeyn, jag menar Marie är väl ändå viktigare än hockeyn? Tydligen inte..aja.. sen bestämmde vi att vi skulle ha festen denna lördagen den 24/10, då skulle Marie jobba...typiskt, men då fick vi skrota idén att det skulle vara en överraskning och säga att vi skulle fira henne. Vid det gär laget trodde hon väl att vi glömt bort henner eller sket i att hon fyllde år men nej nej nej... Det ordnade sig iaf till slut så vi bjöd på mat i mängder och presenter och roliga rim om hennes liv hehe...

Det var lyckat iaf, och Marie blev jätte glad så det var absolut värt allt slit vi lagt ner på att få festen att hända:)
Nedan kommer bilder från festen (försök att ignorera den dåliga kvalitén på min mobil-kamera...jag ska önska mig en riktig kamera i julklapp...).

Från vänster till höger: (Morfar) Börje, Amir (syrrans manfriend haha), Emmelie (syrran), (Mormor) Siv, Tom (morbror), Mikaela (morbror tonys fru), Tony (morbror/arbetskamrat), Eva (Mammas kusin), Marina (mamma), Mary (moster).

 
Bröderna Adam och André är mätta och belåtna tydligen har de druckit upp en hel flaska Cola oxå haha (kusiner till mig via Tony och Mika), Mary (moster) hugger in på den goda maten :)Morfar försöker tyda texten på sin bag-in-box :) Amir hjälper till så gott han kan. Emmelie sitter och pratar med födelsedags-"barnet" Maire som gömmer sig som vanligt. Mormor och Tom sitter och flinar åt något som sägs :)


Molly (kusinen via Tom eller min tvillingsyster haha) hon försöker rätta till kläderna när jag avslöjar att bilden kommer att läggas upp på bloggen haha. Jag blir alltid lite putt när jag ska fota Molly eftersom hon alltid får "djävulsögon" hur man än gör, och detta var den bild som det blev minst otäcka ögon...det bara måste vara något fel på hennes ögon?

Här lyckades jag få bra ljus så att inte bilden blev helt orange... nerifrån och upp: Toms bakhuvud, Mormor, halva pappas (Kjell-Åke) huvud, Anders (gudfar och Maries äkta hälft), Marie (gudmor och mammas moster), Emmelie, Amir, Morfar, Mary, Adam och André.

 
haha, paparazzi-Sanna är igång och tar kort när ingen ser hehe. Återigen bakhuvudet på Tom, Mika, Tony och Marina (mamma). Någon bra paparazzi är man ju inte, tror inte jag får många kronor för denna bilden...men jag lyckades iaf få ett kort på mamma där hon inte gömmer sig eller grimaserar (och här har vi förklaringen till att jag inte finns med på några kort jag inte själv tagit...tydligen sitter det i generna haha).

Amir sträcker sig efter maten från vänster. Emmelie är skrämmande intresserad av vad Marie gör med sina glas, Marie ser till att vatten glas och vin gals  står helt rakt (eller är det ett fylle test??). Anders är inte det minsta intresserad av vad som händer till höger om honom...


Här sitter grabbarna-grus och filosoferar...jag hade jätte roligt åt att de satt precis lika dant hela kvällen...synd bara att jag inte fick med Molly som lustigt nog oxå sitter lika dant som grabbarna Adam och André...


Jag och Molly...ja hur förklarar man denna bilden... vi ÄR lustiga. Nä men vi försökte vara seriösa men det gick inte så det fick bli en sur-anka pose... Och nej vi var inte fulla, jag var spiknykter hela helgen ska jag faktiskt säga.. fick inte ens dricka kaffe *snyft* eftersom jag mitt arsel har magsår...

Nu ska vi inte ta fler bilder då kan det bli för mycket haha... nä men batteriet till mobilen tog slut här så Molly har resten av bilderna, bland annat bilderna på tårtorna som jag gjorde till festen så de får ni se en annan gång :P

Blessed be!


Leo-ögon

Hellu..

Glömde totalt bort att säga att jag testade att göra sminkningen från Beyoncés video Kitty kat... Jag var rätt övertygad att jag inte skulle passa i det, men efter endel modifieringar så blev det ett rätt hyfsat resultat (jag tycker fortfarande att mörkhyade passar bättre i den men men...)

Jag gjorde inte fläckarna så skarpa som Beyoncé har i videon då jag var lite osäker på om det verkligen passade till kalaset för min syrras pojkvän...

Nog hade det varit snyggare om jag inte varit så blek :P

Det blev även lite 70-tals hår haha...(visste inte vad jag skulle göra med min allt för långa lugg så utsvängd lugg tog bort det från ögonen (när jag var för lat för att klippa luggen haha).

Jag skruvade även håret som är närmast ansiktet (med plattång, går fint fast att den är till för att göra håret rakt).

Till sminkningen har jag använt:
Viva la diva- grön/guldig ögonskugga
Viva la diva- mörkbrun ögonskugga med glitter
Isadora- guld ögonskugga
Isadora- True black eyeliner (både som eyeliner och till fläckarna)
Isadora- mörkbrun kajal
Viva la diva- röd/rosa rouge (till att fylla i fläckarna så det sticker ut mer)
MaXfactor- Mascara, använder Max Masterpiece för den sammarbetar bra med mina ögonfransar haha.


Blessed be!

Dagens låt 091027

Dagens låt "Sex on fire" med Kings of leon. Shit vilken underbar röst denna killen har! Det har jag tyckt sen jag hörde denna låten för typ ett halvår sedan när min syrra Emmelie hittade dem på youtube :) (altså innan de blev populära på radion :P) Denna låten är min favorit (och nej Molly det är inte för att jag är snuskig, det är faktiskt för att jag tycker att låten är underbar). Enjoy!


Blessed be!

Jäkla vintertid!!

Åh...va putt jag blir! är det någon mer än jag som är helt super putt på det här med sommartid/vintertid? Liksom va fan, håll er till sommartid så är jag nöjd... visst man får "sovmorgon" när man byter till vintertid men va fan man får ju jobba en timme längre på dagen! Åh...jag är verkligen skit putt. Hämta aset som kom på det här med att ställa om klockan, så ska han få sig en jävel! (jag har ingen aning om det är en han eller hon som kom på detta dumma. Men min bageri-lärare Ann-Sofie sa att allt som är dåligt ska man säga HAN om och allt bra ska man säga HON om, ifs. pratade hon om misslyckade bakverk men jag använder detta på allt nu för tiden haha)

Jag blie helt korkad när jag ska ställa om klockan, det är inte det att jag inte vet om den ska ställas fram eller bak det har jag full koll på. Min snälla syster (som inte kan räkna ut vad 1X6 är utan miniräknare) kom på att på hösten har man sommaren BAKOM sig och ställer då klockan bakåt, och på våren har man sommaren FRAMFÖR sig och ställer då klockan framåt :) (mycket bättre än allt det där om grillar eller utemöbler som ska ut eller in...)

Det är bara att min kropp är helt insälld efter tider..särskilt lunchen den ÄR kl 12.00 vilket innebär att jag idag var skit hungrig redan vid kl 11.00 eftersom klockan då faktiskt var 12.00...jäkla skit. Och så blir jag helt cp på att det alltid är någon klocka som man glömmer att ställa om och då vet man inte vilken som är rätt...(kommer från klockgalning #1 jag som har 10 klockor hemma hos mig och ja jag veeet att jag typ är besatt av klockor inte lustigt att jag får magsår...)


Min favorit konstnär Salvador Dali har fångat hur jag känner mig när man ska ställa om klockan...

Sen har jag inte en aning om när jag ska gå och lägga mig...om jag går o lägger mig nu så är kl så som den brukar vara när jag går o lägger mig men om jag väntar en timme så är kl egentligen så mycket som den brukar vara när jag går och lägger mig... sen tänker jag hela tiden på att nu är kl egentligen så här mycket... detta håller på minst en månad om inte mer...som sagt jag blir cp av detta flyttande av tiden...

Någon mer som är upprörd?

Blessed be!

Dagens låt 091026

Dagens låt "Jörgen" med Björn Rosenström. Det var någon dum person som sa "i långa loppet kommer du att bli nöjd" och då fick jag denna låten på hjärnan...så detta kommer att spelas upp om och om igen hela dagen...visst jag tycker om låten men det blir väldigt irriterande när man har den på hjärnan hela dagen..liksom bara "i lång lång långa långa loppet kommer du bli nöjd, det lovade du när jag skaffade dig. Nu har lång lång långa långa loppet redan gått och du kan glöm glömma att jag varit nöjd med nåt'" skit oxå...aja jag kan ju glädja mig med att jag kanske lyckats göra samma sak mot någon av er som läser detta haha...så är det när man är ond haha..


Blessed be!

Beyoncé snygg ögonskugga..

Här är en video jag hittade på youtube som förklarar hur man gör Beyoncés snygga ögonskugga från videon "Kitty kat". Jag vill bara ha den ögonskuggan!! Men jag tror att det bara är mörkhyade människor som passar i den så det är nog kört för mig...jag får väl prova hemma i smyg så jag kan tvätta bort det när jag upptäcker att det inte är lika fint på mig haha. (om det mot förmodan skulle vara fint på mitt bleka ansikte så kommer det upp en bild haha. (OBS, mn kan vara tvungen att stänga av ljudet på när hon förklarar allt, jag tyckte hon var lite jobbig att lyssna på men hon målade bra)Blessed be!

Dagens låt 091025

Dagens låt "Kitty kat" med Beyoncé. Blir bara sången med en bild, videon var stoppad som vanligt...


Blessed be!

Dagens låt 091024

Dagens låt "Drive by love" med AJ McLean. Favoriten av medlemmarna i BSB...Detta är från hans solo karriär, som han bjöd på när vi var förra gången på BSB konsert i Sthlm-Hovet...MUMS!!!!! Längtar till 4/12 (och neh jag kommer inte att sluta tjata om 4/123 än på länge haha).


Blessed be!

Sjuk på jobbet :P

Jaha då var man tillbaka på jobbet igen...
Jag är inte frisk, men jag mår bättre, så jag kännde att jag var tvungen att jobba idag.
Jag tänkte att om jag kan sitta upp så kan jag lika gärna åka till jobbet och jobba på kontoret som att sitta hemma o vara sjuk... Fast sjuk är jag nog inte, visst jag är yr i huvudet som fan, har ont i hela kroppen och är trött som satan...men inte lika mycket som jag varit innan... så jag vet inte om det klassas som sjuk.


Jag kan ju säga att det absolut inte var onödigt att komma tillbaka till jobbet, det låg en pappershög i storlek XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL på mitt skrivbord för packhuset, och en minst lika stor hög på mitt skrivbord på logistiken... Jag tror att jag rett ut allt i första högen? det tog hela förmiddagen, det är inte lätt för de andra att försöka förstå mina system i mitt arbete och den personen som jag nästan har lärt ut allt jag kan till (morbror Tony) är oxå sjuk så det hjälpte ju inte. Jag tycker faktiskt att jag borde få betalt för tisdagen. Visst jag var hemma och var sjuk men jag satt/låg i soffan med telefonen nästan hela dagen och pratade min "ersättare" Jerry igenom hela mitt arbete. Så frågan är kan man få betalt om man i princip jobbar hemifrån?

Aja.. nu ska jag ta tag i alla fax jag måste fixa denna veckan, innan jag ens kan börja ta itu med den andra pappershögen...

Shit va slut jag blir, o magsåret är nu ett faktum...

Blessed be!

Dagens låt 091023

Dagens låt "The point of no return" från The phantom of the opera. Jag bara älskar denna låten! Jag vågar nog påstå att det är min favorit av alla låtarna ur den musikalen. Det är sån styrka, ångerst, passion och känsla i denna låten att jag ryser bara av att tänka på den. Det är även här som Christine verkligen erkänner för sig själv att hon egentligen älskar fantomen och inte den dumma Raoul (alias "Snorvalpen" enligt Molly haha). Man sitter ju hela filmen och bara typ vill slå Christine för att hon inte tar fantomen...
Any way.. här är låten :)

 

Blessed be!


Dagens låt 091022

Dagens låt "Boom boom pow" med B.E.P. Underbart härlig låt, tyvärr ingen bra video då inbäddningen inte finns... men lyckades få tag på låten iaf.

 

Blessed be!


Dagens låt 091021

Dagens låt "Live and let die" med Paul McCartney. Från James Bond filmen med samma namn och min favorit låt från alla filmerna :)

 

Blessed be!


Sjuk :(

Jaha, då var det då konstaterat...jag ÄR sjuk (och då är det inte bara det vanliga "jag är sjuk i huvudet"-syndromet haha). Hade lite feber igår och somnade konstant i soffan medan Molly satt och försökte ha det trevligt med mig så jag anade oråd redan då. Vid typ 19.00 väkte hon mig o sa att hon skulle gå, stackarn. Sen gick jag o la mig och sov till kl 05.00 när jag vaknade av alarmet och inser att jag inte är frisk nu heller...

Går upp iaf med hoppet att jag bara är trött men nej, en timme senare inser jag att jag faktiskt är sjuk och inte borde gå till jobbet och smitta ner alla (om nu det inte redan är för sent) Jag tvekade lite av skälet att jag tyckte synd om Jerry som är själv på kontoret att han skulle vara tvungen att försöka reda utt mitt jobb oxå. Men än så länge har det nog gått bra. Jag har telefon rådgivning per telefon (tur att man är dator-nörd så man vet exakt var allt finns i datorn och vet vilka fönster som kommer upp när man trycker på allt och vet typ alla artiklenr/artikelägare och antal till allt). Han får göra det som absolut behövs att göra så får jag försöka fixa resten i efterhand när jag blivit frisk igen.Nu orkar jag inte skriva mer just nu, jag har (citerar min oxå sjuka morbror Tony) "smågrisar som klampar omkring i huvudet"... så jag orkar inte mer just nu. Tror att jag ska sova en stund nu igen...får se om jag orkar mer blogg senare, ni får ha överseende med detta nu när jag är sjuk.

Blessed be!

Grattis Amir!

Vill bara uppmärksamma att Amir (min syrras pojkvän eller är det manvän nu??) Fyller år idag :)
Grattis Amir!!!!

Hoppas att du får en super bra dag!!! Många kramar från mig och Calypso!

 

Blessed be!


Dagens låt 091020

Dagens låt "500 miles" med The Proclaimers. Jäkligt go och annorlunda låt, med jäkligt udda typer haha..fanns tyvärr ingen video med the proclaimers (inbäddningen var borttagen). Jag ligger och tittar på "How I met your mother" nu när jag är sjuk och kom o tänka på avsnittet när de ska åka iväg långt långt bort och den enda låten som bilen kan spela är denna...om och om igen...hahah så jäkla kul :)

 

Blessed be!


Sjuk? eller bara stress-förkyldning?

Söndagen då...

Gick upp vid 09.30 sjukt lång sovmorgon!!! Gick ut med Calypso så hon fick pissa, gav henne mat. Gjorde frukost på sängen till mina trötta övernattare Molly och André (de tre kusinerna som Molly kallar oss). Efter mycket om och men så lyckades jag iaf klämma i dem typ en halv paine riche var haha (nu tänker Molly tillbaka på när hon följde med mig till Kristianstad i en vecka och jag proppade i henne mat hela tiden haha). Sen spelades det lite mer guitar hero och jag damsög hela lägenheten för den såg för jävlig ut rent ut sagt.


Sen bar det av till André för att lämna av honom. Körde hem till mamma och lämnade av Molly och fick då veta att mamma försökt ringa till mig typ 3 ggr för att fråga om jag kunde köra till ICA o köpa blommor till Marie som vi skulle fira lite själva på eftermiddagen. Sen verkade hon lite sur för att det dröjt så länge innan jag kom med hunden så jag blev skit stressad och joggade med Calypso i skogen (och då hatar jag att jogga och typ bara skadar mig). Calypso blev glad iaf. sen kom jag hem och hämtade väskan o körde till ICA för att köpa blommor. När jag kom hem var det bara att åka till Marie som väntade med nybakta bullar :)

Men innan vi åt gick vi i deras skog med Calypsos kompis Tilly, båda hundarna var jätte glada! Fast Calypso ville busa men Tilly orkade inte, kanske för att det var Tillys födelsedag o hon fyllde 6 år (49år i hund år) medan Calypso bara är 1,5 år (ca 17 hundår). Men det gick jätte bra iaf o när vi kom tillbaka till Marie fick vi bullar och Calypso stod o kollade på vår gemensamma kanin Lakritztrollet i typ 2 timmar haha. Sen blev det hem och sätta eld i kakelugnen för vi frös allihopa. Jag låg med ytterkläder filt halsduk och värmedyna och frös iaf :/

Åt grillad kyckling...o så åkte jag hem och frös hela kvällen.


Jag fryser fortfarande o nu har jag fått ont i huvudet och halsen...tror att jag är lite sjuk iaf... skulle nog åka hem från jobbet om det inte vore för att vi redan har en som är sjuk...om jag åker så kollapsar systemet. Jag är väl inte jätte sjuk jag kan stå på benen och arbeta någorlunda när jag sitter så här på kontoret. Så det är väl bara att härda ut, men jag känner mig rätt mosig...får se hur jag känner mig imorgon nu är det ju inte mer än nån timmes jobb kvar...

Blessed be!

Guitar Hero

Lördagen då?

Hade planerat att åka till Kalmar o shoppa. Försov mig till 09.00 fick stressa upp ut med hunden pissa, in med hunden mata, lugna ner hunden i en timme innan vi kunde gå i skogen (så hon inte får magomvridning). Stress äta själv tuggar som satan på mina cornflakes (så jag skär upp tandköttet på dem). Sminka sig lite så man inte skrämmer ihjäl någon på stan :) borsta tänderna reda ut knutarna i håret. Sen bar det iväg till skogen där jag är glad att jag inte tog på mig "fin-kläderna" (med fin-kläder menar jag kläder som inte har jordiga tass avtryck i storlek afrika eller dregel fläckar i storlek stillahavet haha).

Det blir inte bara stora fina avtryck på mattes kläder de tar en evighet att torka av oxå haha, men så är det när man har en riktig hund och inte en (jag citerar Molly) en "armhålshund" haha.


Calypso som inser att vi stressar mer än vanlig "glömmer" sin anka i skogen för att hon ska få gå tillbaka in i skogen och på så sätt vara där längre...men denna gången sa jag faktiskt till henne att ankan fick ligga i skogen till nästa gång. Kom hem bytte om gav hunden ett grisöra (fy va de luktar!) så Calypso inte blir ledsen när vi åker (när hon får ett grisöra skiter hon i vilket om vi är hemma eller inte).

Sen kommer vi äntligen till Kalmar och shoppar loss regält. Jag hittar både presenter, julklappar och outfit till Sthlm som jag o syrran ska till 4/12-09 (det har ni bara hör ett par gånger va haha). Jag lägger upp bilder på kläderna senare ;)Det blev jeans leggings och ett svart linne med silverringar i ringningen haha o mamma köpte en julklapp till mig som jag inte har en aning om ;) kanske man hinner glömma till jul? det var iaf ett par jätte fina LILA öronhängen :D

Sen bar det hemmåt till hunden, som hade firat att vi var borta med att ligga i mammas (föredetta) vita soffa... så det var bara att ta fram rullborsten och börja rulla bort de svarta håren... Sen lagade jag mat åt mamma o pappa. Jag gjorde Souvlaki med klyftpotatis och tzatziki. Super gott! Till och med pappa åt det (som är mer kräsen än mig när det gäller mat om det nu var möjligt haha, fast minus tzatziki då). Sen kom Molly och åt oxå hon hade ifs. ätit kina mat innan men lyckades få ner en portion hehe.


Sen blev det kaffe hos mormor..mmmm... där träffade vi på André som vi bjöd med på filkväll med Molly o mig. Fast nån vidare filmkväll blev det inte. Vi snodde med oss Andrés Guitar Hero o spelade det hela natten hehe. Jag gick o la mig vid 01.00 då jag kände att jag inte kunde sitta o spela mer för då hade handen totalt låst sig (som Chandlers hand i vidion över haha). Och så insåg jag att jag inte skulle få sova så länge för hunden så det var bäst att gå o lägga mig. Molly och André stannade upp ett tag till och kollade på Twilight innan de somnade.


Jag måste nog önska mig ett Guitar hero i julklapp, det var as roligt... fast man suger ju verkligen på det men det var kul ändå och om man bara får öva kan man nog lära sig att flytta fingrarna lite snabbare (det är ju inte som piano precis haha). Piano hero nästa?


Blessed be!

Jul mat, dum lärare..

Uppdateringar då?

Fredag hände väl inte så mycket... jag åt åt åt åt och ...åt... sen mådde jag illa resten av kvällen för att jag proppat i mig så mycket mat. Varför slutar man inte äta när man är mätt? Och framför allt: Varför slutar man inte äta när man är propp mätt?! Jo det blir ju så när maten är god. Mamma hade gjort "jul mat" till mig haha. Vilket innebär köttbullar och potatisgratäng... Jag veeet det är väl ingen julmat. Men det är det för mig eftersom jag typ inte äten någon JUL mat.

Mmmm...köttbullar...


Till jul äter jag ju köttbuller, ägg, kanske någon prinskorv (om det är scan och om jag får super mycket ketchup annars kan jag inte äta det) o så får jag ju då potatisgratäng vilet är Jansson utan "jansson-fisk" va är det anchovis? (eftersom jag inte äter fisk...) Och jag vet det kanske låter lite lustigt att äta köttbullar o gratäng men det är faktiskt gott! Med tanke på hur pass mat-kräsen jag var när jag var liten så får jag nog vara glad att jag äter det jag gör nu? Jag har ju börjat tvinga mig att smaka nya saker tills jag börjar gilla dem... Det har blivit lättare nu när jag inte går i skolan och blir itvingad maten längre utan får lära mig i min egna takt.

Och när jag säger itvingad så menar jag ITVINGAD, min lågstadie lärare kan jag nog lungt tacka för början till mitt matvägrande. Hon satt och glodde som en hök när jag åt och såg till att jag inte gick där ifrån innan jag ätit upp allt på tallriken. Hon var hemsk, har jag nämnt att det var hon som lät de andra "klasskamraterna" slå mig utan att skälla på dem men när jag slog tillbaka fick jag skäll... Och det var hon som rättade mina läxor utan att de var rätt så jag typ aldrig lärde mig något, och det var hon som typ total mobbade mig och såg till att jag skulle gå fram till tavlan och säga dagens datum varje gång det var den 6:e bara för att hon visste att jag alltid sa fel... (jag sa den sexte o inte den sjätte men blir ju förvirrad när man säger sextonde när det är 16? eller var jag bara korkad vilket som). Det var oxå denna lärare som lät alla barn få välja vad de ville ha för egen låt i vår uppsättning av småstjärnorna, men jag fick inte vara med.


...min dumma lärare såg/är ännu dummare än hon på bilden...

Min snälla mamma skällde ut henne mer än ett par gånger, men vad hjälper det när läraren hatar en? Och henne stod jag ut med i mina 4 första år...inte lustigt att man hatade skolan.

Shit vilket hat-inlägg detta blev, men jag blir så arg när jag tänker på henne. Sådana som hon borde inte få vara lärare till små barn. Jag undrar om de fattar hur mycket de kan förstöra för personer för väldigt lång tid fram över. Visst kan jag inte skylla all min mat-kräsenhet enbart på henne. Jag var kräsen redan innan skolan började men hon hjälpte knappast till med att förbättra det. Och hon var verkligen orättvis, inte bara mot mig utan många andra oxå.

Det är annat mot kära Majken som man fick efter henne. Visst hon var sträng som fan men hon var RÄTTVIS! och hon mobbades inte. Tyvärr har hon gått i pension, men jag tror och hoppas verkligen att det kommit nya o lika ´bra lärare som Majken nu.

Blessed be!

Dagens låt 091019

Dagens låt "Only you" med Ashanti. Låten är väl ok, men början är bäst...0.22sek in i låten kommer Ashantis kusin och spelar och det låter bara så underbart att jag bara vill spela det om och om igen utan någon sång! Molly och Emmelie håller med mig ;) Ryser som satan gör jag då oxå...bara såååå härligt.


Blessed be!

Dagens låt 091018

Dagens låt "Are you gonna go my way" med Lenny Kravitz. Är inte detta världens underbaraste låt??? Om inte för sånge så lyssna bara på gitarrenn, underbart...jag är helt såld på denna...(kan ha något att göra med att denna är en av de få låtar jag klarar av på guitar hero och spelar bra??).


Blessed be!

Dagens låt 091017

Dagens låt " The kill" med 30 seconds to mars. Spelar denna just nu på Guitar hero. Den är så underbart bra! Tycker det är synd att de inte finns fler låtar av dom med på denna skivan. Vet inte ens om dom finns med på nån annan skiva.


clown with horns

Roligt klipp...jag asgarver varje gång...sjukt och roligt (just how I like it!), fatta vilken tid han måste ha lagt ner på detta...fixa dräkt med tutor, öva var alla toner sitter, och öva in olika låtar haha...sjukt roligt är det iaf (trots franskan).


Blessed be!

Nobody move! I'v dropped my brain..

Jaha vad hände igår? (fungera hjärna...fungera...error)

Lustig att hjärnan kan bli total raderad iblan och man inte minns någonting? Jag får skylla på att det varit väldigt stressigt på jobbet denna veckan, två pers har arit lediga och leverantörer och kunder ringer hejvilt och frågar samma saker om och om igen...sen att man försöker fatta danska kan ju oxå bidra till problemet haha. Skämt o sido, jag älskar mitt jobb, men som sagt så kan det bli lite mycket på en gång (för oftast så händer allt samma dag av någon anledning) och så har det varit just denna veckan, men som sagt så beror det nog även på att vi har varit färre personal oxå.

 


Jag känner mig totalt som just den meningen: "Nobody move! I'v dropped my brain..."

Usch va hemskt! Jag kommer verkligen inte ihåg vad jag gjort igår...det är totalt tomt i huvudet.. Och nej jag har iinte druckit...vad jag vet?! Jo men jag vet att jag installerade mitt virusskydd i datorn innan jag gick o la mig för det var en jäkla av och på stängande för att det skulle fungera ^^ Mer än så lyckas jag tydligen inte komma ihåg...lustigt!

Minne, jag har tappat mitt minne, är jag ryss eller finne? Kommer inte ihåg (melodi memorie).

Har ni oxå sånna kvällar då ni har total blackout utan att ha druckit? Problemet kanske är att jag inte gjorde något vettigt igår efter jobbet...kan vara så.

Blessed be!


Dagens låt 091016

Dagens låt "Hello" med Evanecence. bra låt, men jag blir ledsen när jag hör den. Fråga om ni e intresserade varför...


Blessed be!

Grattis Marie!

Idag fyller min älskade gudmor/extramamma/kompis Marie år!! Grattis! Men hon har rymt till Tyskland nu så jag får vänta med presenten tills hon kommer tillbaka :)


Blessed be!

Ny header :)

Igår handlade jag efter jobbet, sen åkte jag till mamma och då fick jag lite lasagnette :) Gott! Sen åkte jag och hunden hem och städade (jag städade och Calypso sov...) Sen gick resen av kvällen åt att göra min nya header.. vad tycks?

Jag suger verkligen på photoshop...men va fan denna headern är ju lite mer personlig än vad den förra var :P Synd bara att formaten blev helt lustiga...men men, vi får väl se hur länge jag står ut med denna...jag kanske byter den snart igen :) Det var ju faktiskt rätt roligt att hålla på o mixtra med bilder så där hehe..

Det var meningen att jag skulle installera Microsoft Office igår...men jag glömde/hann inte. Jag har ju bara dumma idiotiska Word Pad på min laptop nu när de bytte hårddisken :Z Så jag var bara LITE putt! Men min snälla morbror Tom hade insallations program för "Office" så jag fick låna det av honom :) Nu ska jag bara installera det oxå...

Ok, detta blev ett tråkigt inlägg, men har man inget roligt att berätta så får det bli som det blir :P Ge mig några idée annars?! :P

Blessed be!

Hemleverans...

Idag på morgonen gjorde jag en god gärning... Jag körde hem till min sjuka syster Emmelie som antingen har fått halsfluss eller svininfluensan :S (Pest eller kolera?) Och så lämnade jag en present i hennes kylskåp...en portion av min kyckling pasta :) Hon blev jätte glad och kramade mig på avstånd :) (vilket innebar att hon stod i vardagsrummet och jag i hallen och så fejk kramade vi varandra i luften haha...hon är så söt och jag tycker så synd om henne att hon är sjuk :(

De första snöflingorna kom idag oxå... usch jag vill inte ha snö NU...det kan väl vänta till december iaf, så man slipper halka och slask när man är ute o kör :P Det är Mollys "fel" att det snöar... hon har ju suttit och önskat snö sedan juli (som jag har hört iaf hon har säkert önskat det tidigare). Så när vi träffas nästa gång ska hon få lite väntat spö för att hon gör så att det snöar :P haha

Blessed be!

Dagens låt 091015

Dagens låt "Irreplaceable" med Beyoncé. Underbar låt och så sann!! Denna var helt otrolig att uppleva live när hela globen sjöng med :)


Blessed be!

Skadat armbågen i flykten

Jag har ont i min armbåge :( Jag fick fly in i bilen här om dagen för att undvika min lustiga granne... Han gjorde inget, men jag vill inte prata med honom då han typ är skit tänd på mig och så fort han blir full blir han aggressiv och ringer och flåsar i telefonen :S Så jag vill inte prata med honom för då kanske jag uppmuntrar honom?


Aja, iaf träffade jag på honom på parkeringen igår när jag skulle till jobbet och slängde mig in i bilen (för lets face it jag är rädd för honom)... senare när jag kom till jobbet och satte armbågen mot skrivbordet kände jag att den gjorde så satans ont, när jag kollade hade jag ett stort fult blåmärke över hela armbågen... idag ser det ännu värre ut då den börjat läka ("it's darker and hurt's more that's means it's healing"/från vänner).

Jag har ingen aning om vad jag slog mig på, men ont gör det :( Tur ändå att det inte var min syster Emmelie, hon får blåmärken av att man typ petar på henne så hennes arm hade väl gått av om hon gjort samma sak haha. (No offens Emmelie).

Har ni personer som ni bara måste undvika?

Blessed be!

Försenat inlägg

Hej, sorry för att det inte blev något inlägg nu på morgonrasten... Vårat internet på jobbet var skit segt så jag varken hann eller orkade försöka när det bara laggade :/ Men lunchinlägg ska det bli :)

Igår satt jag och letade igenom alla mina 5673783 recept som låg huller om buller hemma hos mamma... Hennes jobbakompis hade frågat efter ett bra recept på surdeg och eftersom jag är bagare så ställer man ju upp ;) Efter mycket letande och två koppar kaffe senare hittade jag den och gjorde en kopia av den. Jag känner dock nu att jag måste rensa bland recepten och försöka att dela in det i kategorier för just nu hittar jag ingenting :S Så detta blir ännu ett av alla mina projekt...får se hur långt jag hinner innan jag tröttnar...

Någon som vill hjälpa mig att sortera???


Jag lagade kyckling pastan igår oxå, supergod!! Fast den var jäkligt stark i eftersmaken (måste vara chilin) så det blir till att dricka mycket vatten idag efter som jag just ätit upp lunchportionen jag hade med mig idag av det :)
Jag hade tänkt att ta med mig en port. till min syrra Emmelie idag som ligger sjuk med hög feber, men jag glömde den lådan hemma :( Så jag får väl se om hon vill ha det imorgon? (Krya på dig Emmelie!!!).

Sen fick jag äntligen igång mitt nya msn på min dator igår tjoho! jag hade bara den super-urtida versionen av msn och blev så sur på den för att man inte kan göra någonting på den... så då letade jag upp den nya versionen av msn och skulle installera den, då fungerade inte den sidan!! så har jag försökt att få igång det hela veckan utan att det fungerat (tydligen har Molly oxå haft detta problemet så vi tror att det var något fel på msn hemsida).
Sen försökte jag igår igen att installera det och då bara fungerade det!! Gissa om jag blev glad!? Så nu har man alla uppdateringar och funktioner så man hänger med alla andra haha...(Shit vilken nörd jag är!)

MSN!!!


Pratade med Molly som vanligt på kvällen:) Nu inser jag hur bra det var att jag skaffade fast pris för mina sms...på en vecka hade jag typ skickat 400sms! Visst så mycket skickade jag inte förut, men jag har slutat vara försiktig med hur mycket jag skickar nu då det är "gratis" (gratis innebär att jag betalar 99kr/mån så får jag sms:a hur mycket jag vill). Bra val var det iaf :P

Här är min underbara mobil :) (btw så direkt besällde jag den fårn Nokia i finland och levererades 3 dagar efter till mitt jobb där jag satt o väntade på den hö hö).

 

Blessed be!Dagens låt 091014

Dagens låt "Come what may" från Moulin Rouge med Ewan McGregor och Nicole Kidman. Under bar...jag valde denna slut versionen för att jag tycker att det är den bästa på hela filmen ;)


Blessed be!

Robert Pattinson är ledsen...

Läste just denna artikel på msn:

"Tjejerna skriker efter Edward – inte mig"

Trots ryktena om en romans med Kristen Stewart hävdar Robert Pattinson att han inte bara är singel – han har dessutom oerhörda svårigheter att över huvud taget hitta någon att dejta.  

Den 23-årige flickfavoriten, som spelar Edward Cullen ”Twilight”-filmerna, förklarar för Sydney morning herald att hans beundrarinnor inte vill ha honom. Det är hans rollfigur de vill åt.  

— Tjejerna skriker efter Edward, inte Robert. Jag kan fortfarande inte hitta någon att dejta.  

Rob berättar vidare att uppmärksamheten kring honom börjar bli absurd. Häromdagen åt han lunch på en liten restaurang och när han kom ut stod 400 fans och väntade på honom.  

Han hoppas dock att hysterin ska lägga sig i samband med lanseringen av ”Twilight”-uppföljaren ”New moon”.  

— Jag har inte huvudrollen i den andra filmen. Den har Taylor Lautner. Jag dyker upp i Bellas drömmar, men det är inte fokus på mig den här gången, säger han.

//slut på artikeln nedan kommer min uppfattning..

Ja stackars lilla rika pojke..
är det jobbigt att vara känd och att ha miljoner fans som ständigt påminner dig om hur bra skådespelare du är och hur snygg du är. Och va jobbigt det måste vara att få så mycket pengar för filmerna. Men shit liksom, visst det är säker jobbigt att inte kunna vara ifred när man är ute, men det borde han ju vetat om när han började med skådespeleri? Hade han tänkt att han kunde vara en skådespelare som INTE syntes utanför vita duken? Det är klart om han spelat dåligt så hade han inte haft detta problemet...så han får väl sluta spela duktigt då?

Vad tycker ni?

Blessed be!


tlött

Shit va trött jag är...det är fasen sjukt va trött jag är...har jag sagt att jag är trött?. Det måste vara förkyldningen för igår gick jag faktiskt o la mig vid 22.00 så jag borde ha varit mindre trött...

I och för sig så har jag vaknat typ 40 ggr inatt och tycket att jag sett något eller hört något och kommit på mig själv med att bara sitta spikrakt upp i sängen och stirra ut i tomma intet...Denna gången såg jag inte mitt spöke men jag kännde något...Jag tror att jag bara drömde denna gången eftersom jag inte såg honom som jag gjort förut. Men det är otäckt när man helt övertygad om att det är något inne i rummet fast att man inte kan se det...

Morfar säger att det är för att jag tittar för mycket på tv (han tror säkert att man får fyrkantiga ögon av för mycket tv-tittande), men jag tror inte det. Jag menar tänk OM det är något! Det är väl bättre att vara beredd på att fly om man tror att man är i fara än att bara rycka på axlarna? Jag menar tänk om en dag det kommer in en inbrottstjuv eller nåt och jag bara vänder på mig i sängen och tänker att det är inte på riktigt...hur bra är det? Sen tror jag faktiskt på spöken och det står jag för!

Tror ni på spöken?

Blessed be!

Telepati

Tränade igår...jag säger bara "fy F-N!" jag skulle bar inte ha tränat, när jag var färdig med styrkan och skulle ge mig på konditionen( eller försöket till att få kondition) så sa mitt hjärta och mina lungor ifrån. Tydligen var min förkyldning inte bättre så jag sprang bara 10min sen hade jag typ andnöd. Vilket resulterade i att min förkyldning är ännu värre idag bara för att jag försökte träna iaf... Jag har sjukt ont i lungorna idag.

Efter träningen fick jag sticka till ICA och handla mat eftersom jag ätit upp allt som fanns hemma typ. Köpte ingredienser så att jag kan göra mina kyckling-nudlar. Den är verkligen supergod! Den innehåller Kycklingfilé (tydligen haha), babyspenat, sesamfrö, chili, salladslök, soltorkadtomat, honung, sockerärter, broccoli och naturligtvis pasta! Supergott och går fort att göra det enda som egentligen tar tid är hackandet av grönsakerna och kokandet av pastan...


Här är fusk versionen av min mat(kyckling pasta)...MYCKET godare när man gör den själv!

Pratade med Molly igår, vi bestämmde att vi skulle ha souvlaki med klyftpotatis och tzatziki på söndag. Eller ja Molly bestämmde det och jag sa absolut haha, det roliga är att jag köpte souvlaki kött på ICA 3 timmar innan vi bestämde att vi skulle ha det på söndag...Vaddå telepati mellan mig och min "tvilling" Molly?!

Mmmmm...souvlaki. Jag längtar tillbaka till Kreta :'(


Att bro på telepati, min syrra och min mormor har en sån länk mellan sig att Emmelie tänker att hon vill ha kroppkakor och mormor ringer och säger att hon ska göra kroppkakor... det är lustigt men det fungerar så. Fast det är ju samma sak som när man vet vem det är som ringer innan man svarar (detta gäller inte om man tittar på nummerpresentatören!) för visst händer det ofta att man tänker på en person och sedan bara ringer den! Jag tror att alla är mer eller mindre telepatiska, sen beror det nog bara på om man tror på det eller inte...


Tror ni på telepati?

Blessed be!


Dagens låt 091013

Degens låt "Don't stop me now" med Queen. Jag blir alltid glad av denna låten vet inte om det är texten eller tempot i låten men den är iaf oerhört bra :)


Blessed be!

Abstinensbesvär!

Det är väl lustigt, jag har ätit precis exakt lika mycket som jag brukar fram till nu och ändå känns det som om jag håller på att svälta ihjäl bara för att jag är medveten om att jag börjat min bantning idag :S Lustigt att man kan vara så psykiskt styrd att huvudet lurar kroppen att den är hungrig bara för att man ska försöka kontrollera lite mer vad man stoppar i sig?

Typ den här bilden dyker upp i huvudet hela tiden...Fast att jag vet att man inte ska tänka på vad man inte får äta utan allt ANNAT man får äta...men det är inte så lätt (kom igen viljestryrka!)

Där emot en sak som både är psykisk och fysisk med banting är när man ska sluta/minska på sockret man stoppar i sig... Jag känner redan av att min kropp vill ha socker...det är bland annat därför jag varit så grinig hela dagen... det värsta är att det kommer att vara ännu jobbigare med abstinensen ikväll :S

Tur att Molly inte är här denna veckan, annars hade hon fått stå ut med mitt abstinens-beteende på kvällarna...Den stackarn få stå ut med mycket hon... fast ett plus med Molly är att hon blir lika darrig/skakig när hon vill ha socker hö hö..

Jag vet att nu tänker säkert endel att "va fan socker är väl inge svårt att vara utan prova nikotin eller alkohol så ska du få se på abstinens!" Jag vet att det antagligen inte är lika jobbig eller ens i närheten av det men jag som aldrig haft det problemet tycker att det är jä_ligt jobbigt att vänja mig av med socker. Så sorry om jag har förolämpat någon, men jag tänker faktiskt mer på mina problem just nu så är det bara.


Blessed be!

The show must go on...

Underbar låt!! Jag kan känna mig som denna låten ibland, på något sätt förstår jag hur Freddie Mercury (Queen) kände när han gjorde denna sången. Antagligen är det därför jag alltid gråter när jag hör den? Jag vet deprimerande text, men hallå man kan inte vara på bra humör varje dag...så fungerar det inte. Jag lägger inte in någon bild, jag tycker att texten talar för sig själv (nu gör jag en Schyffert och tvingar in er i den allvarliga och jobbiga dörren :P men det behövs faktiskt ibland)

Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore

The show must go on,
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.

Whatever happens, Ill leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for?
I guess Im learning, I must be warmer now
Ill soon be turning, round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark Im aching to be free

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends

The show must go on
The show must go on
Ill face it with a grin
Im never giving in
On - with the show -
Ill top the bill, Ill overkill
I have to find the will to carry on
On with the -
On with the show -
The show must go on...


BLessed be!

Pessimististk inlägg :P

Godmorgon?

Ni som tror att jag gick o la mig igår i tid räck upp en hand..

Du där i rött: Du har FEL!!!! (ta ner handen då!)

Jag mitt pucko hade ju slagit på tv:n och fastnat framför superman returns som gick på tv:n igår... så jag kom inte i säng vid 21.00 som jag tänkt. Jag lyckades inte slita mig från tv:n förän (Nu tänker Molly fråns :P) 23.00, så idag är jag (suprice) trött som fan igen... Det är helt enkelt ett faktum att jag inte klarar mig på 6h sömn och absolut inte två dagar i rad. Så idag får jag väl typ gå och lägga mig direkt när jag kommer hem från träningen :S

Jag har från och med idag påbörjat min bantning med viktväktarna (väldigt bra bantnings mestod som jag ska prata mer om senare). Det är lite tufft i början men när man vant sig så är det enkelt :) Men jag känner att idag kommer att vara en jobbig dag... mindre mat, trött som fan och INGET godis! (kanske en kaka efter träningen om jag håller mig till vad jag planerat att äta?).

Vad vill jag säga med detta inlägget då? INGENTING...förutom att jag är trött, sur (pga socker abstinensen) och allmänt bara vill klaga poå allt som den pessimist jag är haha..

Buktalaren Jeff Dunham med sin karaktär Walter-den eviga pessimisten...och tydligen min "long lost twin" haha.

Någon mer som känner sig lite pissiga så här på måndagen?

Blessed be!


Dagens låt 091012

Dagens låt "Paparazzi" med Lady Gaga. Låten är väl lite sådär men var tvungen att ha med den eftersom min favorit Skarskård är med hehe..


Blessed be!

Sömnbrist...

Lite sammanfattning av helgen...
Jag var på middag hos min syrra Emmelie igår. Hon hade lagat kycklingfilé med klyftpotatis och rosépepparsås...Mums!

Sen kollade vi på fotboll hos dem (Danmark-Sverige), vi skulle tippa på hur det skulle gå i matchen. Alla tippade att Sverige skulle vinna...jag motsatte mig o sa att Danmark skulle vinna med 2-0...sen ville alla slå mig när danmark vann med 1-0..haha...någon ska man ju reta haha.


Sen åkte jag hem så kom Molly och tittade på True Blood med mig :) Något märkligt hände... jag var vaken till 3.00 på natten! det har inte hänt på länge! Det dåliga med detta var ju att Calypso inte kunde hålla sig längre än till 9.00 idag på morgonen så det vara bara att masa sig upp och gå ut med henne...


Är det någon mer än jag som är helt besatt av True Blood (eller rättare sagt besatt av Alexander Skarsgård!!!!)?

Idag har jag tvättat, diskat, lagat mat, umgåtts med hunden, umgåtts med familjen och stickat... jag är nästan färdig med halsduken...jag kom av mig lite så jag har inte stickat sen jag gjorde inlägget "Sticka i fingret"... men nu ska den fasen bli färdig! Jag fryser juh!

Nu ska jag nog gå och lägga mig...det känns som om man behöver lite extra sömn nu eftersom jag bara sov typ 6h inatt...o jag ska upp 5.00 imorgon :/

God natt!

Blessed be!


Dagens låt 091011

Dagens låt "Hollaback girl" med Gwen Stefani. Gillar låten, artisten...allt.. det bästa är ändå "It's bananas, B A ANA ANA ANA"...haha


Blessed be!

party! (nile city)

Sov länge idag till 9.00 så jäkla skönt! sen gjorde jag en fuling, efter att ha gått ut med hunden  när vi vaknade gick jag och la mig i sängen igen och gosade ner mig i en halvtimme till :)

Jag gick i skogen med Calypso o så tittade vi in hos mormor och fick en kopp kaffe :) Molly kom ner lunkande vid12.00 för att Tom (hennes pappa) ringde och sa att hon inte fick sova längre haha...(jag som tycker att det är sovmorgon när jag får sova till 8.00^^

Molly kom en sväng i går och hälsade på. Hon hade med sig cider...det var inte så bra...
Jag hade druckit lite öl innan hon kom och så klämde jag i mig två cider som hon hade med sig och sedan bacardi breezer... Jag tål inte sprit längre så jag blev jätte full och såg typ inget...eftersom mina ögon blir mindre och mindre ju mer jag dricker. Men roligt hade jag haha. Jag tycker dock lite syd om Molly som fick stå ut med mig haha.


Molly fick för sig att hon skulle sminka mig o det fick hon men sen ville hon ta kort på det.  Men det ville inte jag så jag sprang in i badrummet och tvättade av det innan hon hann.. hon hade målat grön kajal lila ögonskugga och sedan knallblå ögonskugga upp över ögonbrynen...jag såg ut som en crazy 80-tals docka...så nä ingen bild haha (sorry Molly).

Hur var er fredag?

Dagens låt 091010

Dagens låt "4 my people" med Missy E. Har haft denna låten på hjärnan sen igår morse...var bara tvungen att ha den som dagens låt.


Blessed be!

Varför ser man inte ut som P!NK?

Såg bilder på MSN från Pinks konsert... Satan va vältränad hon är eller?! Varför ser man inte ut som henne? sv: antagligen för att man vräker i sig kladdkaka och skippar träningen?!!
Vissa klagar för att Pink klär sig utmanande, men ärligt talat skulle inte ni oxå göra det om ni såg/ser ut som henne? Jag skulle göra det XD

Vilken mage!!

Snygga kläder! Visst kan jag förstå att vissa stör sig på spetsbyxorna, men det är ju inte som om hon inte har något under...så länge man inte ser allt tycker jag det är ok.

Jag vill ha hennes läder-jacka!

Ge mig jackan!

Och här har jag då tagit jackan haha...bara skojjar..
Men visst bjuder P!NK iaf på sig själv!

Denna dräkten är väldigt bra gjord, man ser nästan inte att det är en heltäckande overall. liknar de dräkter som isprinsessorna har på sig ^^

 

Blessed be!


Datorn fungerar!!!

Heej!!!!!!!

Igår fick jag äntligen tillbaka min dator, och vet ni?! Bredbandet fungerer nu!! Tjoho XD Fast det var lite tråkigt med det oxå..jag skrev ju tidigare att min hårddisk typ havererade när dator-snubbarna började pilla på den.. De trodde att de skulle kunna rädda någonting från min gamla hårddisk...men nej, ALLT är borta :'( Det som jag blev mest ledsen för är alla bilder jag hade sparade på datorn och nej jag hade ju inte varit så smart att jag bränt över dem på CD...så de är förlorade för alltid... Så mitt nästa projekt blir att bränna alla bilder jag har på pappas dator innan den havererar den med! Tråkigt med alla minnen som fanns i de korten dock :'(


Men som sagt så fungerade internet äntligen iaf. Så jag satt och försökte få ordning på datorn igår, lägga upp allt som jag haft innan fasen va svårt det är att försöka få den som innan på en kväll när jag lagt till saker i typ 7år påden :O Så tänkte jag att jag skulle ladda upp det nya messenger (för tydligen får man den skit gammla msn när man startar från skratch^^) men då var det väl fel på msn hemsida så det fungerade inte... får se om den fungerer idag^^.

Molly hjälpte mig ladda ner "fusk-photoshop" från JennyNyströmsskolans hemsida :) så i helgen kan jag kanske jag kan börja pilla med min nya header?. får se om jag kan hitta några bilder i pappas dator...(ja jag är fortfarande upprörd för bilderna som försvann).


Jag lagade mat åt Mamma och Pappa igår, jag skulle laga kycklingfilé med pommes á la Sanna. Jag var duktig och slängde in allt i ugnen en timme innan de skulle komma hem så det skulle vara färdigt när de kom...men efter en halvtimme när jag skulle ösa kycklingen upptäckte jag att jag inte att på ugnen...tydligen hade jag bara satt på lampan :X Så då fick de vänta en halvtimme på maten iaf. Så kan det gå när man är så trög som jag. Måste skriva att detta är ett vanligt fenomen då det gäller mig eftersom jag ofta glömmer att sätta i sladdar och dyl. och blir förvånad när saker inte blir färdiga :S (Demens någon?).

Kycklingen blev iaf super god! Och mamma åt upp en hel filé (vilket hon aldrig brukar göra) så det var nog ett bra betyg :) Säkert blev den så god eftersom jag "marinerade" den av misstag i ugnen när jag glömt att sätta på värmen? Gott var det iaf.

Sen åkte jag, Calypso och Molly hem till mig och käkade upp resten av kladdkakan det var gott ;) Och så pratade vi skit som vanligt och hade lite kuddkrig haha.

Vad gjorde ni igår?

Blessed be!

Dagens låt 091009

Dagens låt "Bara himlen ser på" med Erik Gadd. ;) Jag hade denna låten på hjärnan hela dagen igår...Den var faktiskt bättre när vi var på spelningen med honom :)Blessed be!

Hoppar träningen idag :'(

Nu är snart arbetsdagen slut, men någon träning blir det nog inte jag har nämnligen börjat bli förkyld igen :( Jag tänkte idag på morgonen att jag bara hade lite ont i halsen för att det var kallt på morgonen (jag får det ibland). Men det är inte bättre nu och jag har blivit snuvig... så jag får nog hoppa över träningen idag. Tråkigt för jag var rätt sugen på att räna nu när jag kommit igånge efter förra sjukan, men men jag tänker inte chansa och få hjärthinneinflamation för att jag försöker vara duktig!

Så jag ska hem och laga till lite kyckling :) Sen ska Molly och jag "leka" haha. Det betyder att Molly och jag ska äta upp den lilla biten kladdkaka som jag sparade undan från jobbet höhö. Jag har faktiskt lovat Molly en bit XD Kanske jag får måla Mollys naglar ikväll oxå? Hon är ju ledig resten av veckan så hon behöver ju inte tänka på naglarna för bageriet på ett tag^^.

Att bro på måla naglarna...idag är första dagen jag är utan nagellack på typ en månad om inte mer! Det känns super äckligt nu när jag vant mig vid lacket... Jag tänkte att jag skulle ha ett litet uppehåll nu för mina dumma naglar bara skivar sig och går av hela tiden, jag inbillar mig att det är allt lack och aceton jag utsätter dem för. Får se hur det blir om jag kan hålla mig borta från lacket.

Vad ska ni göra ikväll?

Blessed be!

Stress?

Igår var en stressig kväll... Först åkte jag hem till mig och lagade mat. Jag gjorde souvlaki med klyftpotatis (jag skulle ha haft tzatziki till men jag hade varken gräddfil eller yoghurt hemma så det fick gå utan :( ) Det var supergott (till Mollys stora förtret som gick miste om den goda maten då hon var på hockey haha).

Jag satt disken i diskhon (heter det ho??^^) och skyndade mig för att åka hem till föräldrarna och hämta Calypso. När jag kommit ner till bilen kommer jag på: "Jag  har ju tvättid!!". In i lägenheten igen och fram med tvätt-säcken och ner i källaren och släng på maskinen (jag brukar säga stänga på, men tydligen är det många som stör sig på det uttrycket?). Körde till föräldrarna och möts av nyheten om min dator: "datorn krashade när personalen skulle kolla systemet"..."de hittade en gammal hårdisk som du kunde få för 250kr". Gissa om jag var/är förbannad?! De hade sagt att det var fel på datorn och att den bara la av och att det inte var deras fel, men jag måste säga att jag har mina tvivel, det var aldrig några problem med datorn innan de tog hand om den...men det är väl bara att betala och se glad ut?


Jag åkte hem och så fick jag diska plåten från matlagningen så att jag kunde använda den till kladdkakan jag skulle göra till jobbet. Eftersom de bara tjatade hela dagen på att det inte blivit någon kladdkaka denna veckan. Tydligen är det farligt att baka goda saker och ha med dem till jobbet eftersom man då blir tvingad till att göra om det :P  

Jag rörde ihop kakan och slängde in den i ugnen, och medan den gräddades passade jag på att springa in i duchen (eller ja springa och springa...) När jag precis kommit ut ur duschen ringde det i mobilen. Det var Emmelie som ringde för att hon hört om datorn, jag pratade av mig ett tag vilket jag behövde (Tack Emmelie!). Och så var det bara att ställa sig och diska alla bunkar, plåtar och verktyg från bakningen. (under hela den här tiden har Calypso stått i mina knäveck och grymtat för att hon tycker att jag ska leka med henne istället).

Stackars Calypso...

Sen när jag äntligen var färdig insåg jag plötsligt att jag glömt tvätten igen, så det var bara att springa ner i källaren och hänga upp tvätten. Nu tänkte jag nu ska jag busa med Calypso innan jag faller ihop i soffan... men vad har hon gjort då tror ni? Jo då har hon gått och lagt sig i sovrummet och somnat...Så hon hade tydligen gett upp hoppet om att jag skulle få tid till henne och då fick jag naturligtvis dåligt samvete igen, men jag la mig på golvet och gosade med henne i en timme som tröst iaf.

Efter detta la jag mig äntligen i soffan och kollade på tv:n, såg bland annat Bonde söker Fru och Grey's anatomy. Sen fick jag äntligen gå och lägga mig och somna utan avbrott från mitt spöke :)

Har ni oxå sånna kvällar då ni har hundra saker att göra men inte hinner med hälften?

Blessed be!

Dagens låt 091008

Dagens låt "Universally speaking" med Red hot Chilli Peppers. Underbar låt som vanligt XD


Blessed be!

Kompis med författarenFick mail från min "nya" favoritförfattare Paul Genesse. Då kom jag och tänka på när vi pratade med varandra för första gången för snart 2 år sedan :) Jag hade av okänd anledning kommit in på hans hemsida där han la upp små utdrag ur de böcker han skrivit höll på att skriva och fastnade då för en som heter "Medusa's daughter". Efter att ha läst den var jag lyrisk fan va bra denna författare skriver! Så jag skrev ett litet mail och sa att jag läst den och tyckte den var jätte bra och att jag tyckte att han skrev bra. Och då fick jag svar! Helt overkligt men verkligen så gulligt. Sedan dess har vi håll kontakten och blivit vänner som uppmuntrar och pratar med varandra.

Sen såg jag att han tackat mig på sin blogg, detta gjorde mig gladare än jag någonsin anat, att en stor författare tackar lilla mig för att jag sagt vad jag tyckte om boken :) Jag lägger upp en länk till hans blogg nedan Leta under rubriken "Red hot poker" där skriver han om mig (obs inlägget är från när vi pratade för första gången så det är ju från 2007 men ändå!) Paul Genesse blog

Han har även lovat att skicka en kopia av boken när han fått den färdig :) Jag kommer mycket starkt ihåg att han skrev "In a very real way, I want to finish the book for you.." gulligt va?!

Här är första kapitlet ur boken som jag förälskade mig i om ni vill läsa: Medusa's daughter

Bara att han visat uppskattning för mina få dåligt stavade rader på engelska gör att jag avgudar denna underbara person. Sen är han ju så trevlig och hör av sig emellanåt jag tror inte att det är många författare som gör så.

Blessed be!


killar+sport= jag är intresserad!

Har suttit och pratat med Molly via sms.. Jag har ju skaffat gratis sms för 99kr/månaden nu  så man får ju göra så det lönar sig. Jag skaffade det för att jag på sista tiden skickat så mycket sms att jag fick fylla på  mobilen en gång i veckan för att det skulle räcka (mycket är de senaste katastrof-killarnas fel :P) sen så pratar jag och Molly typ hela tiden nu vilket är jätte roligt men dyrt när bara hon hade gratis sms... Så nu jäklar haha.

Här är vi motsvarigheterna till Brödernafluff="Systrarnaflummfluff" haha

Molly ska på hockey ikväll så jag får inte umgås med henne då :( Jag blev faktiskt oxå sugen på att gå på hockey men jag vill inte vara ifrån Calypso mer än vad jag är hela jobb-veckorna plus att de andra som skulle på hockeyn hade skaffat sittplatser så i så fall hade jag fått stå själv i "klacken"... men som sagt så blev jag bra sugen, jag menar killar med hockey-rumpa som svettas på isen...mums haha (jag är nog lite desperat ändå?)

Antagligen är det av samma anledning som jag blivit så intresserad av fotboll? Massa killar som springer och svettas på planen? Jag börjar se ett "monstar" (gotländska för mönster). Nä men jag har faktiskt börjat gilla fotboll för sportens skull...oxå XD (sen att jag är hemligt förälskad i två av spelarna är ju en annan femma).

Jaha då har vi (vi syftar antagligen på att jag är schizofren?) gått ut med att VI är ute efter alla sport-killar? Men ärligt talat så är det något obeskrivlig sexigt med killar som håller på med sport...en del iaf. Synd att "all the good one's" är upptagna :S

Någon som känner några långa, sportiga, snälla  ej psychopat normala killar?

Nä sluta prata killar nu ditt lilla pervo XD

Blessed be!


Laga mat på kvällen

Godmorgon!

Igår åkte jag hem till Emmelie och hjälpte henne flytta dörrar. De håller på att måla om så hon undrade om jag ville hjälpa henne flytta dörrarna som hon skulle måla. Dörrarna var för tunga för att hon skulle kunna lyfta dem själv, men när jag kännde på första dörren så insåg jag att de inte var så tunga så jag kunde flytta dem själv till Emmelies förvåning :) What can I say, I'm strong...like a love machine XD

När någon säger att jag är stark brukar jag demonstrera det genom att härma Bruce Willis i Vänner när han sjunger "I'm just a love machine. Huh!"...

Sen åkte jag till mamma och pappa för att hämta Calypso, och då blev jag bjuden på mat igen :D Shit va bortskämd jag känner mig, men så är det när man har snälla föräldrar, jag bidrog dock till att köpa lite kött till maten så jag betalade ju iaf. lite... Det blev peppar biff med pressad potatis och bea XD Gott! Och detta är nog ända gången jag tycker att kokt potatis är gott, vet inte vad som händer med potatisen när man pressat den men smaken blir annorlunda..

Jag gick hem med Calypso och satte igång att laga Lasagnette (jag hade ju tagit upp köttfärs så det var bara att laga till den). Jag gjorde dubbel sats så att jag kunde frysa ner många portioner och det gick väl bra tills jag upptäckte att stekpannan inte var tillräkligt stor för att innehålla: 900g köttfärs, 12dl vatten, 6dl mjölk och 200g broccoli... Så det var bara att ta fram en bunke och hälla över hälften så fick jag koka ihop såsen i två omgångar... sen kom nästa problem: Ugnsformen har inte heller plats för ovanstående ingredienser+pasta och ost. Så det var bara att veva fram en form till. Sen kom jag på att med min otur så skulle det säkert inte gå att få in båda formarna samtidigt i min lilla ugn, men här hade jag tur, de fick precis plats!

Sen kom Molly över en stund och skulle låna en film ("Princess of thieves" med Keira Knightley eftersom jag aldrig vill titta på den filmen när Molly frågar, det är inte att jag hatar filmen men den är bara inte så pass bra att man vill se den så ofta). Och då "tvingade" jag henne att smaka min lasagnette, och fick klart godkännt. Hon sa faktiskt att det var den godaste lasagnen hon ätit så jag känner mig lite stolt :) Alltid roligt att höra att det inte bara är jag som gillar min mat XD (hemligheten är: Piffi! på allt! haha)

Sen ringde Ragge och pratade ett tag med oss och jag och Molly larvade oss som vanlig haha. Det var roligt... sen gick Molly hem och jag tittade på Desperate Housewives, roligt att det börjat igen. Jag hade tydligen missat sista avsnittet på förra säsongen men nu tror jag att jag är "up to speed"...

Vad gjorde ni igår?

Blessed be!


Dagens låt 091007

Dagens låt "My own prison" med Creed. Från Creed's första album med samma namn som låten, jag gillade inte så många av deras första låtar men denna är nog min favorit, eftersom denna låten är en "riktig" Creed låt med deras sound. Många av de låtarna som är med på första albumet låter inte som Creed (men det tar väl ett tag innan man hittar sitt sound).Blessed be!

Haunted...Just det ja! Jag hade besök av mitt spöke igår igen. Denna gången blev han lite för närgången :S
Jag vaknade av att det blåste kallt i ansiktet och när jag tittar upp så ligger det någon eller något i sängen brevid mig och stirrar in i mina ögon! Jag flyger upp ur sängen så jag skrämmer ihjäl Calypso och slänger mig på sovrumsdörren och springer ut i hallen och tänder lyset. Med min kallsvettiga hand på ytterdörren stirrar jag spänt på sovrums dörren.

Calypso trycker sig mot mina ben och undrar va fan det är frågan om. Sen bestämmer jag mig för att smyga tillbaka till sovrummet för att se om han är kvar, jag fingrar efter lysknappen, hittar den och stålsätter mig för att bli attakerad... *klick* inget... sängen är tom, likaså garderoben och utrymmet under sängen. Spöket är borta! Och i min lilla sjuka hjärna undrar jag var är han? eller drömde jag? eller var det  på riktigt? Jag måste säga att detta nya spöket är riktigt otäckt, jag saknar nästan Astrid (spöket som bor hemma hos mamma och pappa).

Efter många timmar lyckades jag tillslut somna om, men nog gnager känslan efter spöket i bakhuvudet när jag ska sova.. Jag MÅSTE få bort honom från min lägenhet!

Spökar det hos er?

Blessed be!

Mat mat mat mat!!!!

Gissa vad jag äter...

ni kan få tre svarsalternativ: 1. thai mat, 2. thai mat eller 3. thai mat
Jag veet ni behöver inte säga något jag veet...

Men idag ska jag laga något annat...lasagnette. Jag veeet det är ju pasta det med men jag är totalt "hook up" på pasta... Men denna gången blir det med köttfärs och broccoli...inte biff och sockerärter...

Pasta pasta pasta pasta pasta pasta pasta!


Kom just på att jag glömt titta om det fanns någon tvätt-tid över till mig idag, jag måste verkligen tvätta nu innan strumporna tar slut. Jag skulle ha kollat det igår men lat som jag var efter träningen så kom jag inte längre än till soffan. Jag får väl springa ner till tvättstugan lite snabbt innan jag ska hämta Calypso, har jag tur så kan jag haffa tvättmaskinen höhö. Jag måste städa oxå, jag har ju en liten hund som fäller som satan nu, så det är typ dubbelt så mycket hår på golvet som innan (innan när det bara är jag som fäller långa hårstrån). Golvet börjar väl snart likna en rya matta ^^

Usch jag känner att det blev lite mycket måsten nu, jag kanske skjuter upp något av det till imorgon. Om inte någon av er andra läsare har uppfunnit den där roboten jag pratade om för några veckor sedan? inte? nehe då är det väl bara damsugan fram som gäller...Fasen oxå, nu blev jag ju sugen på pasta med kyckling, sockerärter, spenat, sesamfrö och honung...måste väl göra några matlådor av det oxå då om jag bara får tid och ork till att göra det :)


Blessed be!

 


Datorhaveri

Godmorgon!

Jag var och tränade igår, det gick lättare än förra gången så nu inbillar jag mig att jag helt plötsligt fått bättre kondition ^^ Men det är nog bara inbillning jag flåsar ju fortfarande som en nervös flodhäst bara jag gått upp för trapporna hemma till lägneheten..

Där emot glömde jag helt att stretcha efter träningen så jag är LITE stel idag :S Till mitt försvar så kände jag mig lite stressad på gymmet då jag var totalt utstirrad av "fågelmannen" (jag har ingen aning om vad han heter på riktigt eller varför han fått detta namnet alla vet vem han är iaf.) Jag vet inte vad han har för problem men tydligen tänder han på att se folk svettas :S Han kom till gymmet när jag höll på att springa på löpbandet (det sista jag gör innan jag går hem) så jag bara sprang färdigt och sen gick jag hem och glömde då stretcha... Äckliga typer det finns!

Fågelmannen? Fast han är inte så diskret att han tittar bort när man glor tillbaka...

Sen skulle jag då hem till mamma och hämta Calypso och ringa telia support och se om de kunde lösa mitt problem med det mobila bredbandet. Då överraskade Pappa mig med att bjuda på....just det BACON och ägg...ni som känner mig vet ju att jag inte kna säga nej till bacon :) Så det var den träningen...

Mmmmm...bacon...

Sen hade pappa varit inne med sin dator för att rensa den från virus och hade då pratat om problemet med min dator då sa de att det kunde vara en inställning i datorn som blockerade nätet, så pappa skulle vara snäll och lämna in min dator till dem idag när han ändå skulle hämta sin dator, så snällt!

Så jag slapp ju iaf sitta i telefon kö i 5 timmar :)

Blessed be!

Dagens låt 091006

Dagens låt "Ave Maria" med Beyoncé. Tog denna video från NYC där hon uppträdde utomhus. Denna versionen av låten är den bästa versionen av alla på denna låten. Jag gillar det lilla extra det blir av stråkinstrumenten, de ger en helt annan känsla till låten än hur den är på cd:n..avgör själva..


Blessed be!

Uppdatering 3 av 3...

Söndag...
spöregn då oxå, (vad annars) men när vi kommit havägs i skogen med Calypso blev det faktiskt uppehåll så det var skönt att inte vara totalt dyblöt :)

Lämnade av min dator till Mollys pappa Tom som är bra på datorer och fattar lite mer än en annan. Men inte ens han kunde få det dumma bredbandet att fungera... Så man får väl sitta i telefon kö hela eftermiddagen/kvällen idag och försöka få tag i telia så de kan säga vad det är för problem..

Jag lyckades få in ett virus i pappas dator oxå...jag satte den i karantän och sen la datorn av...så nu får vi lämna in den datorn så att den blir rensad... Tydligen ska jag inte ha med datorer att göra.

Tittade på tv med Molly, kollade på polarexpressen... mycket välgjord måste jag säga och lite roligt att Tom Hanks gör typ alla rösterna (nästan iaf haha). Blev jätte sugen på jul! Just nu känns december väldigt långt borta :( 60 dagar tills jag och emmelie ska till Sthlm 4/12-09 resp:43 arbets dagar. Det är 79 dagar till 23/12 min favorit dag på hela året resp:56 arbetsdagar. Och det är 87 dagar kvar på detta året... Jag vet jag räknar sjukt mycket på dagar just nu :S

Vad längtar ni till?

Blessed be!


Uppdatering 2 av 3...

Få se lördag? gick upp tidigt matade calypso, matade mig själv, gick i skogen med Calypso...i SPÖREGNET!! kallt som satan var det och regnet kändes som istappar som penetrerade huden genom kläderna... när man kom hem var man både blåfrusen och dyblöt.. sen var det bara att byta om och göra  sig i ordning för att åka till Kalmar. Calypso var sur för hon ville inte att jag skulle åka och lämna henne hemma (hon är bara bäst på att ge mig skuld känslor för att lämna henne eller för att äta min egna mat haha).


Jag, Emmelie och mamma åkte till kalmar och köpte present till Marie (haha nu blir Marie nyfiken och skummar igenom texten för att se om jag nämner presenten). Jag köpte även en tunika med volang (eller vad det nu heter) och inhandlade mitt efterlängtade mobila bredband... som inte fungerade...skriver mer om det senare.

Sen åt vi på "4 kök", vi åt samma mat allihopa nr 4: Toast alfredo *MUMS*. Detta innebär Rostat bröd med fläskfilé marinerad i grön pesto (utan nötter tjoho) med smält ost på, detta serveras med pommes, vitlöksdip och sallad. Så jäkla gott!! Sen skulle vi dela på en chokladmuffin, jag tar ett bett och upptäcker att det är nötter i och hoppas att jag inte får en allergisk reaktion... men det fick jag iaf fast inte så farligt denna gången fick jag bara blåsor i munnen och kli i halsen (tur att jag inte åt mer!). Sen fick vi stressa iväg till bilen innan parkeringstiden gick ut och så skulle vi hem fort som fasen eftersom Emmelie och jag skulle stå i kiosken på avslutningsfotbollen.

Innan vi kom så långt så skulle vi bara svänga in lite snabbt hos mormor och tigga till oss lite kaffe :) Då kommer väl en geting och sticker Emmelie på knät bara så där! Och så svullnar Emmelies hela vänsterben upp eftersom hon är allergisk...typiskt! (Morfar gick genast ut och attakerade boet i ventilationen med typ fem burkar radar haha).

Getingar+radar=sant!

Sen skyndade vi oss ner till fotbollsplatsen och satte igång att koka kaffe korv och röra ihop våffel smet. (Btw så hade jag fått för mig att våffla stavades voffla dyslexi någon? tur att Emmelie skrev skylten haha). Emmelie hade köpt hem massa grejer vi skulle sälja på avslutningen men det gick inte så bra eftersom det ösregande hela matchen (och hela dagen) så det kom inte så många och tittade, så det var lite tråkigt men jag offrade mig och köpte lite av varje eftersom man måste stödja laget (det hade inget med att göra att jag själv ville ha godis haha).

Sen gick vi hem och satte oss vid datorn och jag och Molly hjälpte Emmelie med hennes nya blogg (det är inte så lätt att förstå alla koder om man inte hållit på med dem ett tag). Det blev faktiskt riktigt fin :) gå in och kolla vet jag! Emmelieeilemme

Sen gick Molly och jag hem till mig och försökte installera mitt mobila bredband...installationen gick bra och det stod att det fungerade som det skulle. Det stod att det var anslutet till Telia...men jag kommer inte ut på internet...Efter fem timmar av svordommar och avslitet hår gav jag upp och kunde inte prata med Molly på en timme för att jag var så förbannad på telia... jag måste säga att jag fortfarande är lite förbannad...

Dumma mobila bredband!


Blessed be!

 


Uppdatering 1 av 3...

Sorry för den dåliga uppdateringen i helgen, men jag har haft fullt upp (känns nästan som om det inte varit helg jag är helt slut). Fredag fick jag sällskap i soffan av killen vi kan kalla honom P. Det var mysigt, och var iaf trevligare än förra träffen då han inte sa ett ord på hela kvällen (inte ens när han blev direkt tilltalad). Men efter kvällen (när jag sa åt honom att åka hem) kännde jag ändå att det inte var rätt och att jag inte hade några speciella kännslor för honom. Så jag tänkte att det var bäst att säga som det var och det gjorde jag och frågade om vi inte kunde vara kompisar istället... "Absolut inte" sa P. då... trevligt att få veta att han var puckad innan man umgicks mer! Varför kan man inte vara kompisar? snacka om surpuppa :P

Any way... jag är inte ledsen, tvärt om jag är bara glad att bli av med honom om han ska vara sån. Så det är bara att leta vidare efter pucko/psyho nr.. vilket nummer är jag på nu? få se 1, 2, 3, 4...5 killar är det nog nu som visat intresse för mig och som var lustiga allihopa, lustigt att man ska få tag på alla lustiga killar?


P. fick korgen :PBlessed be!

Dagens låt 091005

Dagens låt "How deep is youre love" med Thake That. Gammal låt med Take That, en av de första jag såg/hörde med dem, upptäckte denna gruppen genom min syrra Emmelie som älskade dem och efter ett tag gjorde även jag det :) Min favorit var Howard (han med dreadlocks)...Blessed be!

Sticka i fingret?

Vill bara meddela att jag börjat sticka på min efterlängtade halsduk igår...det var något mystiskt nytt garn som hette pompomgarn där det är en tråd med små luddiga tofsar på. Den var jätte fin i katalogen så jag var ju bara tvungen att ha den :) Plust att den är...LILA!!!! (jag veet jag är besatt av lila men låt mig bara hållas ).

Det var svårt att komma in i hur man skulle göra för att inte trassla in sig i alla tofsarna och man var tvungen att sticka löst annars såg det för jävligt ut rent ut sagt...bilderna nedan är resultatet efter att ha börjat om från början 5 gånger...nu tror jag att jag är nöjd så nu ska jag bara sticka färdigt den :)


Här är det lustiga garnet och början på stickningen..

Så här ska halsduken bli när den är färdig.

Så här långt kom jag igår på den...nu är det bara resten oxå XDBlessed be!


Dagens låt 091003

Dagens låt "Chiquetita" med ABBA. Min och Emmelies låt ;)

 

Blessed be!


Jag kan oxå beatboxa...not!

Läste ett inlägg om en person som är grym på beatbox Joseph något heter han. Jag kom då ihåg att jag sett honom för några år sedan när min kusin Tobias hittat ett klipp från när han var med i uttagningen för Idol i frankrike (lägger upp det nedan).

Och då vill jag bara säga att jag faktiskt kan få fram två olika ljud samtidigt, men där går gränsen haha. Men den här kille är ju helt grym!! Jag sitter fan fortfarande och gapar när jag ser klippet och kommer på mig själv med att kolla efter alla personerna som gör ljuden...men det är ju bara Joseph...coolt!

Och med rubriken i tanken måste jag passa på att lägga in detta roliga klipp med karaktären "Borat" som ska lära sig bli komiker...not. Ha ha.. (Jag veet jag har sjuk humor).


Och så vill jag be om ursäkt för att jag är beroende av Youtube...men sån är jag :)

Vad ska ni roa er med ikväll?

Blessed be! 


Photo shoot...

Lunch! och nej idag äter jag INTE thai mat...jag kände att jag var tvungen att äta något annat idag :P Så idag blev det köttfärs-paj med broccoli *MUMS*.

Vi tog fler bilder för företaget idag. Idag blev det gruppbild med alla som jobbar på packhuset (utom Jerry som är på semester i Rhodos..) Vi fick ta var sin truck (av olika sorter) och köra på given signal så det skulle se ut som om kortet var taget när vi arbetade... Lite krångligt men det funkade, fotografen verkade nöjd så vi får väl se hur det blir. Förhoppningsvis syns jag inte för mycket på kortet, jag körde "långankan" och skulle köra bakåt vilket automatiskt betyder att jag var tvungen att titta bakåt så ansiktet kommer nog inte med (med min stora näsa haha).


Och så kör du frammår, du kör bakåt och du tittar in i kameran och ni låtsas som om ni packar något...oooo *Klick*.. typ så var det :)

Jaha äntligen fredag! ikväll blir det soffmys som gäller :) Får se om det blir mys själv eller om jag får sällskap, killen är ju mer förvirrad än va jag är :P  det blir bra vilket som faktiskt, jag har det jätte mysigt själv där jag går i mina raggsockor och glider runt i lägenheten haha. Åh jag måste ha popcorn ikväll!!! eller fan jag lovade ju mig själv att jag inte skulle äta godis förrän lördag... "crap crap, shit shit" (Nu flinar Molly). Får väl ha mysigt utan godis då.

Jag vill ha godis!

Blessed be!


Morning's here, breakfast is near..

Godmorgon!
Vill börja inlägget med detta fina klipp från Vänner...


Kanske inte  är lika roligt om man inte har sett hela avsnittet, men jag kände mig lite såhär idag :)

Efter "Dagens låt"-inlägget idag kom jag och tänka på att jag aldrig sjöng rätt ord till någon låt när jag var liten ("högst fem" internskämt). Till skillnad från min storasyster Emmelie som alltid kunde alla ord och alla verser till alla låtar... Fast jag har minsann fått höra av mamma att hon sjöng fel på en låt när hon var lite (antagligen när hon var nyfödd eftersom hon alltid varit så duktig) då sjöng hon faktiskt "tolle lacke ella toll" ="När trollmor har lagt sina elva små troll"...

En annan rolig sak är när man läser/får höra om ens försat ord så har någon alltid hittat på ord när man ska börja prata. Min morbror Tony blev putt ibland när ingen förstod att han ville ha "Bytte"= Tuggummi.

Emmelie kallade vår andra morbror Tom för "Ahh" eftersom han alltid gjorde det ljudet när han drack :) och hon kallade dammsugaren för "dosen" och stövlar för "tömpe".

Jag däremot hade egna ord för allt exempel: "picpin"=ostbågar, sen kapade jag av ord som slutade på el tex. stöv=stövel, gaff=gaffel, fåg=fågel, cyck=cyckel...tydligen är det svårt att få fram el haha.. sen hade jag problem med att skilja på orden våffla och toffla, jag visste vad det var när jag såg det det var bara att jag inte kunde komma på rätt ord för det. Eller hade jag problem med meningar: "den vill inte bli ätuppen". Jag tror och hoppas att det blivit bättre idag, men det är roligt när det blir fel (iaf så här i efterhand).

Vad sa ni för roliga ord när ni var små?

Blessed be!


Dagens låt 091002

Dagens låt "Living on my own" med Freddie Mercury. Jag vet jag ät typ helt "hung up" på Mercury just nu, men det kommer liksom i vågor vilka artister jag lyssnar på :) Bra låt som jag kommer ihåg från någon av min syrras (Emmelies) Absolut Music eller Absolut Dance (kommer ni ihåg dem?) Där jag hörde låten för första gången. Då jag inte kunde eller förstod engelska på den tiden hittade jag på egna ord som jag tyckte att det lät som, och det var inte förrän i gymnasiet när jag återupptäckte Queen och Freddie Mercury som jag övveraskat upptäckte att jag sjöng helt andra ord haha..(Fina minnen).

Blessed be!

En kärring i småland?


Jag sa ju att jag kände mig som en 80-årig kärring
Känner verkligen att det kommer att bli jobbigt att träna idag... som sagt så har jag ju fortfarande träningsvärk sen tisdag men men jag har bestämmt mig för att träna idag och jag har fått lov från hundvakten (mamma och pappa) att ha Calypso hos dem ett par timmar längre än vanligt så det är bara att masa sig iväg. Shit va smålänsk jag kännde mig nu, fattas bara att jag ska klämma in uttrycket maoka in at=Trycka in det (min syrra säger så om att trycka in mat i munnen)...

Eller som mamma brukar säga "hu e de mä da?" översättning Hur är det med dig... Eller som Molly med sitt gööööka, köööka, åååmbunke=Gurka, kyrka, ormbunke. Eller som Marie med sin (detta kan jag inte ens uttala om jag ens försöker) gjö(svalt r)kor gurkor... Ibland undrar jag om jag verkligen tillhör småland? Visst jag kan komma på mig själv med att säga småländska ord men inte lika illa som de i min omgivning haha (Ja, jag älskar er ändå jag tycker bara att det är lite lustigt med småländska).

Sluta förklara småländska nu! (Jag är ingen riktig smålänning men jag är ett dyslestisk-schizofren pucko haha). Nu ska jag jobba färdigt, sen blir det gymmet..

Blessed be! 

Gissa vad jag äter...

Mmmm....gissa vad jag äter...Thai mat. För det äter jag ju aldrig haha, jag vet jag är sjuk men jag bara är beroende av den maträtten (A). Men för F_n Sanna sluta prata mat nu!!! (Schizofren som pratar med sig själv? Ja antagligen haha).


Jag ska träna idag oxå, jag har lite lite lite (demonstrerar med tummen och pekfingret) träningsverk idag sen tisdags... Men det är väl bara att träna bort det, någon gång måste musklerna väl bli uppmjukade?? Jag menar just nu rör jag mig som en gammal 80-årig kärring när det är kallt ute haha.. Shit va jag är lättroad, lämna inga skämt som kommentar då kommer jag aldrig upp ur stolen  haha.

Jag hade tänkt att jag skulle bli duktig och sluta äta godis i veckorna, men det sket sig igår när jag upptäkte att jag hade gömt en kexchoklad längst in i skafferiet och eftersom man inte har någon som helst själbevarelsedrift så var det ju bara att äta upp den :) Men nu är den borta så ikväll gör jag ett nytt försök :)


Jag är ju så korkad så att jag inte kan låta godis ligga i skåpet, finns det godis hemma så äter jag upp det, så enkelt är det :( Men nu får jag inte köpa något godis förrän lördag har jag bestämt så jag får väl sitta med mitt socker-abstinens i två kvällar nu då.. (det lustiga är att socker behovet inte är så farligt under dagen det är kvällarna som det smyger sig på som ett gnagande monster i hela kroppen som bara måste ha SOCKER!)

Jag ÄR kakmonstret!!!

Är ni socker-beroende?

Blessed be!

Calypso

Godmorgon!

Igår var Calypso på besök på jobbet, pappa skulle storhandla så hon fick vara hos mig några timmar. Hon var jätte glad när hon kom och hoppade och skuttade när hon såg mig :) Och det första hon gjorde var att slicka 08:an i örat haha (har jag nämnt att Calypso är min hund? Bara så ni inte tror att det är någon vild människa som skuttar omkring och slickar folk i öronen haha).

vänster=Slick i örat? Höger världens längsta hund (Grand Danois) som ställer sig på bakbenen och lutar sig mot Oprah :)

Söt bild på en Grand Danois och en Chihuahua :)


Sen lugnade hon ner sig och la sig vid mitt skrivbord. Det är bara att då skulle trafikledarna på mitt kontor ut och gå en runda och då blev Calypso sur för att hon inte fick följa med, men då var Peter så snäll att han tog med sig henne ut på promenad :) Då var hon genats mycket gladare. Jag var ju tvungen att stanna inne och passa telefonerna medan de var ute så jag kunde tyvärr inte följa med men Calypso fick komma ut.

En bild på alla godkännda färger på Grand Danois: (från vänster till höger) Svart, Gul, Blå, Tigrerad och Harlekin. (Dock är inte den nya färgen Merle med den är bara halvt godkänd den är blå i grunden med svarta fläckar som en Harlekin).


Åh, den här skylten borde jag ha hemma :) Så söt...

När jag slutat handlade jag så jag slipper det resten av veckan plus att jag handlade ingredienser till min thai mat som jag gjorde när jag kom hem :) Den blev jätte god som vanligt och det blev så mycket att jag fick 8 portioner (7 att frysa 1 att äta idag *MUMS*).

Sen pratade jag med Molly någon timme, om vissa personer som bara kan dra åt hel_ete! (ni vet vilka ni är!) Ursäkta anfallet men jag är fortfarande lite upprörd sen igår.. nog om detta, nu ska jag försöka vara glad resen av dagen.

Blessed be!


Dagens låt 091001

Dagens låt "Tribute" med Tenacious D. Härlig låt, underbara personligheter som alltid får mig att skratta :) Ni får stå ut med att det tar så lång tid innan själva låten börjar, detta var enda klippet som inbäddingen inte var borttagen (btw så blir jag å sur när jag inte får lägga upp de låtar jag vill här).


Blessed be!

RSS 2.0