Födelsedags middag

Jaha vad hände igår då. Hämtade ut paket på Coop som jag beställt upptäcker att det fattas en vara i paketet som tydligen tagit slut så jag blev lite sur men det gick över på vägen hem. Nej jag tänker inte säga vad det var eftersom det var en massa julklappar jag beställt till lite olika personer :P

Kom hem och skulle få mat hos mamma och pappa. De skulle göra spaghetti och köttfärssås. Mamma och jag vill bara ha det nya receptet jag fixade på köttfärssås med paprika, lök, vitlök och krossade tomater. Men pappa äter inte grönsaker så han vill bara ha dem gamla (och nu inte så goda) köttfärssåsen gjord på ketchup och mjöl... så mamma erbjöd mig att äta där så hade hon större anledninga tt göra den goda köttfärssåsen :) Jag hjälpte till och skadade mig på en gång... jag skulle putta i köttfärs i stekpannan och skvätte upp kokande matfett på hela vänster handen..

Så friterad hand någon? Nä så allvarligt blev det inte, men jag brände mig rätt regält. Satte handen under rinnande kallt vatten som min kära mamma lärt mig och det hjälpte faktiskt, men det hjälpte kanske lite väl bra. Jag får ju så jäkla ont i mina leder när de blir kalla så det gjorde faktskt ondare än vad brännskadan gjorde. Handen klarade sig bra den blev lite röd och glansig men det blev ingen blåsa så vattnet hjälpte, däremot upptäckte jag senare att jag fått matfett på ett nagelband oxå och den hade jag missat att kyla så den sved som satan igår, idag är det bättre men jag är lite öm.

För er som inte känner mig så kan jag förvarna att skador kommer att förekomma ofta här i bloggen då jag är typ världens klantigaste person efter pappa iaf ;) Jag skylle på att jag fått den genen från pappa som har råkat ut för de flesta skador som tex råkar få tändvätska på sig och nästan elda upp benen, borrat skruvar genom händerna, fått trä plankor i huvudet, hällt smält järn i stövlarna och blivit klämd i en maskin...listan är lång och otäck men det är tur att han är gjord av segt virke :)

jaha nähä, lagade färdigt maten med mamma och åt mig proppmätt :) sen var det bara hem och börja flytta ner utemöblerna i källaren, Calypso var helt galen och lycklig för att hon fick följa med ner i källaren. Av någon konstig anledning så vill hon alltid att vi ska gå ner dit? Aja det blev väl några rundor i trapporna o sen var både jag och Calypso slut. Calypso gick o la sig o somnade på tre sekunder och jag gick och tog mig ett behövligt bad.

Jag förstår inte vad Calypso ser för något spännande med ett unket skumt källar förråd?


Sen tittade jag på tv:n en stund och somnade i soffan innan jag gick o la mig :) Fast lite sur blev jag då jag upptäckte att jag missat Grey's anatomy men jag tror att den går i repris i helgen så det löser sig nog.

Idag blir det middag på Stekhuset i Kalmar, vi ska fira Amir (syrrans pojkvän) lite extra ikväll eftersom vi inte riktigt firat hans födelsedag. Han har inte en aning om vad vi ska göra så det blir roligt. Jag bara måste äta vitlöksbröd!! Roligt att min rubriks handling utgör typ 1% av texten?

Blessed be!


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0