Lära gamla hundar sitta

Nu är vi här igen, skrev ju förra veckan om att Calypso är omöjlig när jag ska sola eftersom hon bara måste vara med mig hela tiden fast hon lider av värme.

Nu bestämde jag mig för att det var dags att lära henne ett nytt trick, nämligen att stanna inne när jag solar. Till slut så stannade hon faktiskt inne, men som protest precis innanför tröskeln, haha älskade sötis <3

Blessed be


Ugly duckling

Alltså, jag stör mig så förbannat på alla tjejer som envisas med att göra "duckface" på ALLA jävla bilder de tar av sig själva... Det är ju inte för inte det heter the ugly duckling...

Jag antar att det är för att de tror att det ser ut som om de har större läppar om de grimaserar så men de ser ju bara tröga ut?!

Tycker dessa tjejer oftast är skit söta när de är naturliga men det verkar de inte fatta... Sluta snälla!!

OBS bilden är tagen från Facebook reklam ingen jag känner...

Blessed be


Veckans citat 22

"En synonym är ett ord som du använder om du inte kan stava till det du först tänkte på." -Burt BacharachHaha stämmer...
Blessed be


Wicca

Tror det var meningen att jag skulle bli Wiccan när jag blev stor :) jag har ju till och med pentagram-bildande födelsemärken på magen haha. Och för er outbildade haters där ute: nej wicca och pentagram/pentakel har INGET med "djävulsdyrkan/satanism" att göra. Wicca tror inte på djävulen (som för övrigt är ett Kristet/Katolskt påfund).

Blessed be


Nyttig glass?

Äter vattenmelon i glasskulor :) kom på att jag hade en glasskopa och funderade på om det funkade på melon och det gjorde det!

Inbillar mig att det smakar lite godare när det ser gott ut haha Nu blir det filmkväll med älsklingen. Börjar med "the great and powerful Oz" följt av "shaun of the dead" sen får vi se.

Blessed be


Mysigt

Fick frukost på sängen, inte helt fel en solig lördags morgon <3


Effektivt arbete

Hade bokad besiktning av lägenheten vi ska flytta från ( till vårt hus jippie!!)

bokad tid kl 14.00
Färdigt kl 13.40

Haha tur att jag slutade jobbet vid 13.00 annars hade han fått vänta länge XD

Tror stackarn var lite stressad för han var tydligen hundrädd, tur att man har en snäll hund iaf.

Blessed be


Juicy fruit!!!

Present från Björn, shit va gott det är med Juicy fruit!! Synd bara att smaken tar slut så fort. Blir lite nostalgisk och minns tillbaka 20 år när jag satt på flygplanet till Kanarieöarna med familjen och proppade hela munnen full med tuggummi :)

Blessed be


"Det e för varmt..."

Söta Calypso är som ungen i filmen "tomten är far till alla barnen"
Ungen/Calypso: jag vill vara med dig!
Pappan/jag: kom då?!
Ungen/Calypso: det är för varmt!
Pappan/jag: men gå in då?!
Ungen/Calypso: jag vill vara med dig!
Osv...

Haha sötis

Blessed be


Bruna ben, eh nej!

Varför blir man inte brun om benen?! Den enda färgen jag har är efter mina blåmärken... Vänster ben efter bus med Calypso, höger ben efter farligt kubb-spel haha... Men allvarligt, utan brunutansol är det fan bara knäna som blir bruna... Dåligt pigment?

Blessed be


RSS 2.0