Tabel 20 i Lördags

Firandet av Emmelies födelsedag... lite försenat :) på Tabel 20 i Kalmar.

Emmelie jag och lilla Alva inspekterar efterrätten...var jättegod jordgubbssorbé!!!

På menyn var det: Vitlöksbröd med Aioli, Fläskfiléplanka och jordgubbssorbé, tur att jag sparat points hela veckan så jag kunde få festa till det :) Kul oxå att Emmelie kunde få komma ut och äta på restaurang innan den nya lilla bebisen kommer :)

Blessed be!

Många ljuskällor blir det...

Helt utmattade efter en tuff dag på jobbet, hade en STOR krånglig lampa med miljoner delar och inget var i samma storlek eller längd. Den ska tydligen vara ojämn (designad sån). Jag fick denna svåra lampa för att den är så hög och jag är längst av monterarna... Inte för att jag vet om mina 185cm är till någon större nytta när lampan är 225cm hög...men men det löser sig nog.


Så här ska den se ut när den är färdig, Klerk P33 heter den med 33 ljuskällor och oehört många kablar som går åt alla håll som ett skatbo just nu haha.

Fast om jag fick bestämma hade jag hellre satt stearinljus i den, det hade varit sjukt mysigt, ser det framför mig som en scen tagen ur Fantomen på operan med alla ljusstakar :)


Nä nu ska jag unna mig en piggelin (endast 1 point) i soffan och mysa ner mig med älsklingen till en skräckis :)

Blessed be!

Levande nåldyna

Lång dag på jobbet idag, jobbade över en halvtimme (jag vet inte så mycket men det märks på en gång...) eftersom jag går på akupunktur nu så tänkte jag försöka jobba in lite av den tiden jag är borta från jobbet.

Jag har som sagt börjat med akupunktur på grund av mina tätt återkommande migräner som läkarna inte kan göra något åt, men "peppar peppar ta i trä" så har jag faktiskt inte haft migrän sedan jag började med akupunkturen för två veckor sedan så jag hoppas att det håller i sig så jag slipper det. Jag hade migrän minst en gång i veckan förut så jag är beredd att testa vad som helst för att slippa det men akupunkturen verkar i alla fall lovande :)Jag trodde att det skulle göra ont men jag ska säga er att det nästan inte känns över huvud taget! Inte de hon satte i huvudet och nacken i alla fall, men de hon satt i tummgreppet DET gjorde satans ont men går att stå ut med och bara man kommer ihåg att inte röra tummarna så går det över haha...Nu ska jag gå och äta mitt knäckebröd med ost (Väldigt underskattat måste jag säga faktiskt riktigt gott och nyttigt!)

Blessed be!

Hund på rymmen...

Calypso skrämde ihjäl mig förut med att rymma för första gången i hennes liv... Hon är rädd för gräsklipparen och passade på att rymma till skogen när jag var och klippte gräset på baksidan..

Som tur är såg min snälla granne det och sa till mig att en stor hund sprungit in själv i skogen. Så jag sprang ut efter henne och letade, ropade och visslade.  Men ingen hund var i sikte och inte kunde jag höra henne, tankarna börjar ju fara runt som en tornado i huvudet och naturligt vis kommer paniken och ångesten för att jag inte vet var hon är eller om hon någonsin kommer att komma tillbaka.

Hon kom självmant efter ca 10min men det var långa ångestfyllda minuter, och när jag såg henne började jag stor tjuta för då släppte oron och jag var så himla glad att se henne! Hädan efter får jag vara nogrann att låsa dörren på framsidan när jag klipper gräset på baksidan, Calypso är ju väldigt duktig på att öppna olåsta dörrar...


Calypso mitt i ett skutt på baksidan...

Blessed be!

Ett fall för Viktväktarna

Hej hej nu är det dags att ta tag i både bloggen och min vikt...

Har precis börjat med Viktväktarna, började igår och hoppas att jag ska gå ner de 20kg jag lagt på mig sedan jag blev sambo (Fast visst har det varit värt det). Detta är den viktuppgång som jag och min kära syster kallar just "Sambo-kilona", vilket innebär att när man blir sambo äter man allt som ens sambo äter och i samma mängd plus att man slutar röra lika mycket på sig för att ens sambo är hemma och man inte behöver gå någon annanstans...Diet: Viktväktarna
Mål: gå ner 20kg
Del-mål: gå ner 10kg på 2mån (så jag kan visa mig i bikini...)
Bonus: bli mer vältränad så mina stackars knän och rygg mår bättre.
Störst utmaning: bli av med socker-beroendet
Träningsform: Mest Yoga till att börja med sedan hiphop abs


Blessed be!

RSS 2.0