konserten med 30 seconds to mars

Åh va underbar konserten var!!! Önskar att jag fick se den igen nu på en gång så underbar var den. Det var ju då bandet 30 seconds to mars som kom till sverige och hade sin första "egna" show i onsdags. Konserten var på fryshuset i Sthlm, typ en basket hall (såg det ut som) aldeles för liten lokal om ni frågar mig de hade lätt kunnat fylla upp globen ;) Jared Leto sångaren) var underbar som vanligt sjöng faktiskt bättre live än på skivan så jag är super nöjd. Och vilken energi den mannen har altså! Jag tror han stod still i ungefär 1 min under de 100 min konserten höll på. Det som gjorde showen extra bra var att han var så sammankopplad med publiken. Enligt aftonbladets recension så var det "små religiös på sina ställen där publiken gjorde som Jared sa att de skulle göra", mitt svar ABSOLUT det Jared ber en om att göra det gör man haha. Tex. ville han skapa en mash-pit (stavning någon) ett hål i publikhavet där "all the crazy people could be" sagt och gjort hål i havet och en massa galna ungdommar på varandras axlar sprang omkring i mitten haha. det bästa var dock att en liten tjej stod kvar när alla gjorde ett hål och då sa Jared: "Little girl, get the fuck out of there! There is no place for a nice little girl like you in there. She's like-oh these gyes are making a lot of room for me. Haha serious get the fuck out of there the mach-pit are only for the crazy people". Underbart!

lägger upp lite klipp nedan från konserten. Förrutom tågförseningar och en taxi chaufför som lurade oss på pengar så var resan helt fantastisk. Tack Emmelie för den underbara julklappen, hoppas att vi får se dem i sommar när de kommer til gbg ;)


"We like grandma's and grandpa's" haha.
Fler klipp lär komma inom kort ;)

Blessed be!

Jobbar hela tiden...

hej, det var länge sedan...
Mycket har hänt på sista tiden så det är inte mycket tid över för annat. Jag blev uppsagd från mitt förra jobb pga arbetsbrist vilket jag anat typ sedan innan jul. två dager efter min uppsägning fick jag nys om att det var ett vic. annonserat för maxi bageriet som jag genast sökte och 3 dagar senare fick jag komma på intervju...3 dagar efter det igen ringde maxi upp mig och undrade om jag ville börja om 3 dagar... sagt och gjort jag slutade tidigare från mitt gamla jobb och började på maxi samma vecka. Nu har jag jobbat på maxi i ca en månad och börjar komma in i det. Men fasen vad detta har tagit på mig, jag är trött hela tiden både fysiskt och psykiskt. Fysiskt är jag trött för att det blev stor skillnad från att i princip ha skrivbords jobb till att stå, gå och lyfta mjölsäckar hela dagarna. Psykiskt har det varit mycket att försöka fatta att man både blivit uppsagt och fått nytt jobb plus att jag bytt stad arbetsplats, arbetskamrater och arbets sysslor helt. Får se när det släpper, som tur är så har jag haft min kille till att stödja mig och ta hand om både mig och mina hushållssysslor så jag bara kan koncentrera mig på jobbet. Tack älskling för att du finns. Det svåra blir nu när han ska börja plugga och inte kommer att bo hos mig på 11 veckor...får se om man får ett mentalt sammanbrott...

Nä sluta klaga nu sanna, du behövde ju inte vara arbetslös så du får nöja dig med det. Nästa vecka ska jag och syrran (emmelie) till Sthlm och gå på konsert igen :) denna gången ska vi se 30 seconds to mars och stå längst fram och skrika och ta på Jared Leto haha... Emmelie packa kidnappningväskan för snart bär det av ;)

Dagens låt: River flows in you med Yiruma. Bara piano spel jag bet men så underbar låt. Min "svärmor" fixade noter till denna låten så nu sitter man och tränar för fullt...jag har väl lärt mig sida 1 av 4 än så länge...under bar låt iaf.Blessed be!

RSS 2.0