Datorhaveri

Godmorgon!

Jag var och tränade igår, det gick lättare än förra gången så nu inbillar jag mig att jag helt plötsligt fått bättre kondition ^^ Men det är nog bara inbillning jag flåsar ju fortfarande som en nervös flodhäst bara jag gått upp för trapporna hemma till lägneheten..

Där emot glömde jag helt att stretcha efter träningen så jag är LITE stel idag :S Till mitt försvar så kände jag mig lite stressad på gymmet då jag var totalt utstirrad av "fågelmannen" (jag har ingen aning om vad han heter på riktigt eller varför han fått detta namnet alla vet vem han är iaf.) Jag vet inte vad han har för problem men tydligen tänder han på att se folk svettas :S Han kom till gymmet när jag höll på att springa på löpbandet (det sista jag gör innan jag går hem) så jag bara sprang färdigt och sen gick jag hem och glömde då stretcha... Äckliga typer det finns!

Fågelmannen? Fast han är inte så diskret att han tittar bort när man glor tillbaka...

Sen skulle jag då hem till mamma och hämta Calypso och ringa telia support och se om de kunde lösa mitt problem med det mobila bredbandet. Då överraskade Pappa mig med att bjuda på....just det BACON och ägg...ni som känner mig vet ju att jag inte kna säga nej till bacon :) Så det var den träningen...

Mmmmm...bacon...

Sen hade pappa varit inne med sin dator för att rensa den från virus och hade då pratat om problemet med min dator då sa de att det kunde vara en inställning i datorn som blockerade nätet, så pappa skulle vara snäll och lämna in min dator till dem idag när han ändå skulle hämta sin dator, så snällt!

Så jag slapp ju iaf sitta i telefon kö i 5 timmar :)

Blessed be!

Kommentarer
Postat av: Louise

Men kvinna, du är för snäll!

Nu vet ju inte jag vad det är för folk som skyller på dig, men dom har nog inte alla hästar i hagen. :P

Inte ska du behöva plocka efter andra, strunt i det. ;)



Men som du sa, det är ingen som vågar ta tag i dom som har hamnat riktigt snett! Skamligt nästan..



Pusss

2009-10-06 @ 11:18:05
URL: http://lowice.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0