Saknar min Älskling!!!

Shit va jag saknar min älskling Björn... Han ska ha praktik med ett företag i 3månader och denna veckan ska han vara i Borås han åkte 05.30 i morse och kommer inte hem förrän på torsdag eftermiddag... Sjukt jobbigt är det att han inte kommer hem, tror inte jag kommer kunna sova utan hans underbara snarkande :( Sitter och tycker synd om mig själv, lite dumt jag vet. Det är ju faktiskt mer synd om Björn eftersom det är han som måste åka långt bort och bo med folk han inte känner...men jag är lika ledsen för det iaf...

Tur att Calypso är kvar så det är något snarkande ljud i sovrummet iaf...

Kan inte nån i närheten bara ta och anställa Björn så jag får ha honom hemma på kvällarna??!!!

Jobbigt...

Nu ska jag spela Halo med Beyoncé hela kvällen (vår låt)

Blessed be!

Skador, skador, skador...

Badkar är fan farliga!!
Har skadat mig IGEN (får skylla på dåliga gener från pappa som oxå alltid skadar sig?) Denna gången halkade jag i duschen på schampot så tån hamnade under metallproppen till badkaret och skar upp huden mellan tårna. Trodde först att det inte var så farligt utan mest gjorde ont men när jag joppar ut ur duschen började jag lämna blodiga fotavtryck efter mig så på med plåster... Jag borde fan bli sponsrad med plåster så mycket som jag skadar mig??

Nä nu ska vi vara glada och positiva eftersom det är fredag, inte klaga på alla skador... hmmm vad skriver man om om man inte ska skriva om hur utomordentligt klantig jag är med två vänsterfötter och tummen mitt i handen?

JO!!! De spelade världens roligaste låt på radion idag. Eller ja själva låten är väl inte rolig på det sättet men om man sett ett visst U-tube klipp så är det fan super kul. Lägger upp länk till den nedan. Jag var fan super glad och flinade typ hela dagen, låten heter Where I lay my hat, och det är en mimare Johann Lippowitz (osäker på stavningen) som mimar låten med rörelser för varje ord så jäkla roligt!!! Lägger nog upp låten Torn med samma mimare oxå bara för att det är så bra.

Where I lay my hat, med Johann Lippowitz: http://www.youtube.com/watch?v=K8rEjGso68I
Torn, med Johan Lippowitz: http://www.youtube.com/watch?v=9Ga5iygfjhs&feature=related

Blessed be!

RSS 2.0