Dagens låt 091230

Dagens låt "Get me bodied" med Beyoncé. Kanske man ska sminka sig så här inför nyår? aja bra låt som altid får mig på bra humör.


Blessed be!

Uppdatering jul-mellandagar-nu?

Sorry för den dåliga uppdateringen, det har varit mycket nu under jul-mellandagarana-nyår... Firade jul med släkten som vanligt hos mormor, vet jätte mysigt och fick många julklappar (tomten hade nog råkat lämna för många julklappar till mig fast jag bara tog dem som den grinch jag är haha). Alla julklappar var jätte bra och fina, den bästa var dock den jag fick av min underbara syster Emmelie, hon hade smusslat in en konsertbiljett till 30 seconds to mars nästa år! Jag bara stor grät av chock och lycka så den var väldigt bra. Är nog första gången jag gråter när jag fått en julklapp så den var bra.

Dagen efter blev det släkt träff av annat slag, då åkte jag med min älskling och träffade hans mamma för att sedan åka med honom för att träffa mina föräldrar. Blev mycket åkande fram och tillbaka men det var det värt. Fasen vilken rolig mamma han har jag garvade nästan ihjäl mig. Snacka om humor den kvinnan har, hon är inte bara rolig hon är smart och underbar oxå. Hon höll på att ta kort på mig och älsklingen och lekte med min hund och pratade ömsom svenska-svengelska och australiska (heter det så?). Känndes bra att hon var lika flummig som en själv så man inte behövde oroa sig för att försöka vara perfekt (vilket man inte är haha).

Sen har jag väl bara umgåts med älsklingen och hunden hela veckan så då har det helt enkelt inte blivit av något bloggande. Nu sitter man och försöker hinna med ett inlägg mellan de olika tvättningarna (tydligen tvättar inte strumporna sig själva...). Nu ska jag försöka hinna packa både till sälen som jag ska åka till på söndag (då får jag vara utan min älskling i en hel vecka...har lite ångest för det men det ordnr sig nog). Och så ska jag hinna packa en övernattningsväska inför nyårs-festen hos älsklingens släkt och vänner imorgon. Det blir roligt att träffa dem alla och att få fira nyår med den jag älskar :) fast lite ovant på en gång eftersom jag alltid firat nyår med min familj... men det betyder väl antagligen att det är dags att ändra på sig.

Hörde talas om att det skulle bli sing star imorgon och att en viss person skrutit om att jag lätt skulle klå alla de andra, så det är väl bäst att man sjunger upp sig oxå så man lever upp till förväntningarna haha.

Blessed be!

Dagen låt 091224

Dagens låt "From this moment on" med Shania Twain och BSB.


Blessed be!

Marmaduke eller är det Calypso?

Satt och letade roliga bilder på Grand Danois (hund rasen Calypso är) och hittade serien Marmaduke. Altså snacka om att fånga en "Grandis" egenskaper perfekt haha:




















Vaddå Calypso?? haha

Blessed be!


Världens bästa dag på hela året :)

Tjoho idag är den mysigaste dagen på hela året :) Dagen innan Julafton är magisk på något vis, när allt är rent och färdigt, alla klappar är inköpta och inslagna alla är på något sätt glada och nöjda (eller de flesta iaf). Sen till kvällen när man äntligen kan sjunka ner i soffan och smutta på julmust och pepparkakor när man planerat att mysa och titta på nån julig film så somnar man naturligtvis men ändå är det så underbart.

Ikväll ska det mysas med hela familjen, min kära syster Emmelie har äntligen fått klartecken att hon ska få vara ledig julafton (hon har fått jobba julafton seden hon började på Kvarnis för typ 6 år sedan så det är fasen på tiden!). Jag hann färdigt med det mesta jag skulle göra igår iaf. Nu ska jag bara dammsuga min lgh så är den färdig för tomten ;) Sen ska jag till mamma och baka julbrödet och kanske lite julgodis om tiden bara räcker till, då kanske man får sällskap av Molly så hon kan "slicka bunken" haha.

Calypso är väldigt nyfiken på julklapparna, det är så roligt för förra året visste hon inte vad hon skulle göra med presenterna (det var ju hennes första jul) men nu vet hon vad det är. Hon älskar paket...eller ja mest att man får bita sönder så mycket papper man vill utan att matte skäller på henne haha. Får se hur det går i år hos mormor på julafton bara, förra året fick Calypso vara instängd hela kvällen i sovrummet för att de andra två hundarna var där och Calypso kan ju inte sluta leka... I år ska bara en hund vara där så de kanske kan turas om med att vara instängda? Eller kanske Calypso är lite lugnare i år...jag vet inte vi får väl se.

Nehe nu ska jag jobba vidare så att jag blir färdig med allt innan jag går på semester. Jobbar sista dagen idag och kommer inte tillbaka förrän vecka 2! Underbart  med långledigt :)

Blessed be!

Dagens låt 091223

Dagens låt "Climbing the walls" med BSB. I miss U Björn ;)


Blessed be!

vart tog tiden vägen?

Ho ho ho...nu är julen inte långt borta, och jag har redan fått min bästa julklapp :) Tomten tyckte tydligen att jag varit extra snäll i år med tanke på presenten, min lilla nalle-Björn. Nä nu ska jag inte sitta här och tjata om min "manfriend" (taget ur SATC). Jag ville bara påpeka att jag är lycklig innan jul :P

Är väldigt mycket jag borde göra inna Jul men tiden räcker ju inte till, jag får väl skriva en lista och bara stressa fram resultat??
1. Städa färdigt någon gång innan tomten kommer och ser att du är en lort-gris och tar tillbaka alla paketen.
2. Baka jul godis, borde jag gjor för länge sedan men nu får jag fasen skärpa mig.
3. Baka mitt eget special julbröd, så jäkla gott och nyttigt faktiskt så det har blivit tradition, tur att man är bagare så man kan fixa lite nya goda recept ;)
4. Tvätta kläderna...jag har snart inget rent att ta på mig, antar att man kan vända på kläderna men det är nog bättre att tvätta...
5. Slå ihop som ett korthus dagen innan julafton när man är färdig och ska mysa med famlijen på kvällen fast alla ligger och sover av utmattning...

Någon som känner igen sig?

Jag undrar vad som skulle hända om man gick rakt på 5:an med en gång... kommer julen ändå? nä bäst att inte utmana ödet hihi.

Ikväll blir det fusk jul, Marie och Anders som inte kunde vara med och fira jul med oss i år ska fira idag, med utbyte av klappar. Jag vet vad de ska få hehe...(som Molly säger: vet du vad det är vet du vad det är...det är en mössa... hon är för söt min extra syrra). Så Fram med 5 liter julmust här ska det drickas julbord :) Ska även laga mat till mamma och pappa, tänkte laga kykling al á Sanna :) får se om de gillar det.

Over and out..

Blessed be!


Dagens låt 091222

Dagens låt "Only time" med Enya. Jag kom på min älskling med att lyssna på Enya och då kom jag och tänka på denna låten, perfekt för avslappning :)


Blessed be!

Dagens låt 091221

Dagens låt "all I want for christmas is you" med Mariah Carrey. Nu är inte julen lång borta då blir man så där mysig och gosig av sig :)


Blessed be!

Dagens låt 091219

Dagens låt "Halo" med Beyoncé. Låten har fått en helt ny mening nu :)


Blessed be!

för lite tid..

Nu har det slutat snöa...
känns lite lustigt faktiskt, jag hade ju vant mig vid att det snöade nonstop nu...mmmm nonstop..nä focusera nu sanna. Det var iaf fortfarande kallt idag så än finns det hopp för att vintern stannar till jul. Tyvärr upptäckte jag i detta snökaos att jag inte har några skor som är anpassade för vinter :( Jag har ett par vinter stövlar, fodrade och varma och mysiga...men de är sönder i hälen så det läcker nu mera in vatten i dem vilket är anledningen till att jag inte använder dem (undra om de går att laga med lite lim??^^) Sen har jag faktiskt ett par vinter kängor, men även de är sönder det är ett stort mystiskt hål på sidan av den ena? Har inte en aning om hur det kommit dit, måste vara råttor?

Så detta ger mig valet på ett par finstövlar som inte är vattenresistanta för fem öre, eller ett par gympa dojjor... igår blev det alternativ nr två vilket resulterade i att jag halkade på uppfarten till min lägenhet och gjorde mig illa i nacken :( Passade väldigt bra att skada sig när man ska ut och bowla med jobbet idag, å andra sidan så har jag något att skylla på när jag förlorar haha. Synd att man inte har ett bamse-plåster tillgängligt så att det går över haha.

Firade gudfar Anders födelsedag igår och fick våfflor *MUMS*, synd bara att jag åt typ 3 sekunder innan så jag bara orkade en. Jag gjorde en fulis på kalaset oxå, jag hade med mig mina julkort och delade ut dem när alla släktingar kom så jag slapp att gå runt i byn och dela ut dem XD Fan va lat man är, men jag har försökt att komma iväg hela veckan men på något sett har inte tiden räckt till. Och inte har jag slagit in alla 723853276 julklappar jag har kvar att slå in heller, och inte har jag julstädat...vet inte riktigt hur jag ska hinna allt? Jag skulle ju egentligen julbaka oxå..åh skit tid varför är det bara 24h på ett dygn så här i juletid skulle det dubbla vara bra...

nä nu ska jag sluta att beklaga mig jag ska vara snäll, annars kommer nog inte den stora röda gubben till mig... Ska bli roligt att umgås lite med jobbar-kompisarna UTANFÖR jobbet ikväll iaf :) Får se vem av dem som blir fullast så man kan mobba den personen hehe. Kanske blir det jag?

Blessed be!

Tror att det är texten..

Tänkte bara för att nörda mig riktigt ordentligt så skulle jag skriva upp texten till dagens låt...fast på vissa ställen hör jag inte riktigt vad de sjunger men men, ni kan ju alltid slänga in en kommenter om ni hör vad de säger elle rom jag gjort fel :P

"Bäst att ta sig ett glas"

Visst kan du ta..
(Vaddå)
Ett endaste glas.
(det är ha det är han)
Det gör dig lätt
(din djävul)
Det ger dig sån grace.
Och allt du säger, tjejer
Säg så bra med starka grejer.
Det här är din chans
ikväll blir det dans
bli killen i brudarnas vals.

Du känner dig stark
(ja men det är för att jag är kraftigt byggd)
och inte så blyg
(vem fan är blyg här?!)
Och ingen vet, du tar den i smyg
(vaddå skåp-supare?)
Minns min regel om du vill ha trevligt på en fest:
Bäst att ta sig ett glas!

Det brukar börja med ett glas sluta med ett ras,
som en simpel slashas i slummen.
Kroppen blir till deg du blir trött och seg vaje litet steg blir ju knas.
Och tungan den blir slapp vilket handikapp tjejer gillar knappast en stum en,
de nobbar dig om du är full som ett as!
Och inte känner man sig tuff det är bara bluff när man blir en bufflig och dum en.
Faller snart i sömn tills man stel och öm vaknar med en ömklig grimas.
Så minns aforismen om alkoholismen: det är PEST att ta sig ett glas!

Man kan väl pröva på ett glas, ett litet litet glas det kan inte vara så farligt?
Kanske jag får fjong på min stela gång, kanske att jag rör mig med grace?
Om jag tår på tand, låtsas som om jag slant kan jag säga vad jag vill till Gullan Svensson!
Och då slutar kvällen i verklig extas! Liten individ inte så timid så ett litet glas är försvarligt... Bäst jag snabbar på så jag hinner få några centiliter till bas.
Ja skit i moralen snart börjar ju balen det är bäst att ta sig ett..
ett litet glas kan väl aldrig skada va?
Bäst att ta sig ett...
Riktigt järn i det andra benet oxå!
Bäst att ta sig ett...
Nu när du har börjat an du tömma hela flaskan!
Bäst att ta sig ett glas!

Dagens låt 091218

Dagens låt "Bäst att ta sig ett glas" med Magnus och Brasse. Dagen till ära så måste jag ta denna låten...jag antar att vi kommer att sjunga på den idag på personalfesten haha...jag och morbror Tony iaf XD Näää då vi kan inte alls hela låten utantill som de "små" nördar vi (eller ja...jag då) egentligen är haha. "Ett jätte järn i det andra benet oxå.." så jäkla bäst :)


Blessed be!

Den insnöades memoarer?

Jaha dag 3 med snöstorm...

Idag har det gått 3 dygn med konstant snöande. Jag kommer fasen inte ihåg sist det var sånt här väder... Jag är glatt överraskad att jag och alla andra kan få uppleva lite RIKTIGT vinterväder än en gång, jag trodde att den tiden var förbi att de härliga vinter tiderna man upplevde när man var lite hade försvunnit för gott. December och snö har nämnts i samma mening på flera år och nu finns hoppet att man kanske kan få ha lite vinter i december som det ska vara iaf? Annars har man ju bara haft den lyckan typ i februari och ärligt talat kan jag vara utan snö då...

Igår hade jag och Molly snöbollskrig hehe...jag mulade Molly, hon blev INTE glad XD Roligt som fan var det, jag tror att de där barnsliga generna alltid kommer att sitta kvar så man inte kan motstå en snöboll haha. Synd att vi inte hade mer tid eller bättre kläder för då hade vi nog kunnat hålla på lite längre :)

Åkte hem och lagade tacos till mig och Molly (väldigt uppskattat). Calypso hade skadat tassen igår  :( hon hade tydligen fått ett spring-ryck och sprättat upp hennes sporre på frambenet så det var typ blod över allt. Mamma-sjuksköterskan fixade bandage som fick sitta en stund tills Calypso tröttnade på det och skulle gnaga av det så hela kvällen fick man passa på henne så hon lät det vara på... Molly och jag åkte in till killarna i Nybro och hade det mysigt :) Uppskattar att kunna umgås med folk på kvällarna och inte bara sitta och uggla hemma hela tiden XD

Nu ska vi in i (snö-) dimman igen...

Blessed be!

Rolig historia...

OBS! Läs historien innan du tittar på bilden!!

Frun i huset var missnöjd över sin bil och beklagade sig för sin man!

' Köp en överraskning åt mig i julklapp! När jag sätter foten på
plattan ska den accelerera från 0-100 på mindre än 4 sek ', bad hon.

' Helst en ljusblå! '

Fylld av förväntan närmade sig julafton och se här vad den
omtänksamme maken köpte till henne. (Han lär vara död nu...)
 
 
 
 
 
 
 

 


  
  
  
  
  
  
  
  
  
 







 

Man får anta att killen är död eller allvarligt skadad?haha

 

Blessed be!

 

 

 

 



Dagens låt 091217

Dagens låt "Lollipop" med MIKA. Kännde för det :P


Blessed be!

SNÖSNÖSNÖ

Shit va snö!! Jag råkade önska att det skulle bli snö här o *poff* så är det snökaos över hela sverige... Kanske man skulle minska på "the force" lite så inte allt slår in som man råkar säga haha. Nä men det är jätte mysigt med snön. Jag har typ suttit klistrad vid fönstret sen det började igår och himmlat med ögonen som den lille 3-åring jag innerst inne är haha. Väldigt svårt att inte bara "råka" ta en extra lång rast på jobbet och gå ut för att ha snöbollskrig mot alla som råkar passera haha. Jag kan riktigt se mig själv kamouflage-klädd ligga i en snödriva skymd bakom det snötäckta körsbärsträdet.. Jag lurpassar med mitt stora förråd av snöbollar när någon intet ont anande chaufför råkar gå förbi och så bara *SMACK* med snöbollen mitt i nyllet haha, varpå jag antagligen får springa för livet hehe. fan va kul det hade varit...

Åter till verkligheten?? Sitter och längtar efter att äntligen få åka snowboard...nu är sälen inte långt borta :) Hoppas att snön ligger kvar tills dess...och framför allt att det är snö på julafton annars känns det bara tragiskt, jag menar HUR ska tomten kunna komma till alla barn om det inte är snö till släden? Dåligt...


Underbart vackert och helt otroligt att det bara kan formas såhär! fast nog försöker man se staden whoville där grinchen bor??.

Igår då, då var jag och handlade (sjukt fullt med people on the Kvantum) åkte till Marie för att hjälpa henne med att tvätta ögonen på vår gemensamma kanin Laktitztrollet. Han har tydligen fått ögoninflammation så vi får se om det hjälpte med att rengöra eller om det blir en tripp till veterinären (som inte vågar peta på honom??). Sen var det il fart hem o laga mat till Molly stackarn som inte ätit på hela dagen. Jag lyckades för en gångs skull pricka in att maten var färdig i exakt samma stund som Molly kom innanför dörren :) Jag var tydligen mamma aktig igår för jag hade till och med gjort två sorters mat, en lasagnette med broccoli och en utan (till Molly som fortfarande inte lärt sig äta det). Så detta satt vi och mumsade på samtidigt som vi tittade på Sunes jul. Lyckades även få i Molly lite sallad och gurka så det vägde upp lite för att hon inte åt broccoli XD

Sen ägnade vi väl kvällen åt att mysa under en filt i våra pyjamaser och stirra ut genom fönstret, som de snö-galningar vi är haha.

Vad tycker ni om snö?? (om man slipper köra bil i det altså...då hatar jag oxå det).

Blessed be!

Dagens låt 091216

Dagens låt "From yesterday" med 30 seconds to mars. Love love love this song!!!


Blessed be!

Mys med mormor :)

Igår efter jobbet hämtade jag upp Molly som oxå skulle till Örsjö. Jag kom på att jag snott hennes vantar här om dagen när jag frös om fingrarna (lustigt när man håller ratten som om den vore den sista matbiten i världen??) Hon fick iaf till baka vantarna nu så hon inte går och fryser om sina små fingrar :) Jag fick återgå till mina gamla äckliga (och inte lika gosiga) vantar som var fulla med dregel (från hunden inte mig haha).

Vi åkte iaf till mormor då Molly skulle äta där, mormor erbjöd mig att äta oxå men jag var inte hungrig. Det är bara att då kom Emmelie (syrran 2), då blev hon bjuden på min port. vilket hon tackade ja till (vilken tur att jag inte åt något då hade stackarn fått gå hungrig). Aja, sen spelade jag och Emmelie piano, då upptäckte jag en märklig sak...jag kunde spela lika bra som Emmelie. Emmelie har ju gått i piano skola jag har fått lite lektioner av Emmelie och lärt mig själv spela... Skulle vara så roligt att bara visa det för musik läraren som sa till mig "nä jag förstår att du inte ska spela piano eftersom du inte är lika duktig som din syster!" (BITCH). Aja där ser man att man kan om man bara vill :P Passade på att tigga till mig en kopp kaffe när jag ändå "bara var där" haha mormor har ju som sagt världens bästa kaffe tack mys mormor för att du alltid tänker på mig puss :)

Sen kilade vi allihopa över till mamma där vi fixade de sista presenterna inför jul. JAG ÄR FÄRDIG MED JULKLAPPARNA!!! Helt otroligt skönt att vara färdig, jag hade lite panik där ett tag men nu är det redo för den stora feta röda gubben att ta över jobbet och klättre ner i den skitiga skorstenen för att dela ut klapparna haha. Lite måste väl han med göra?

Molly och jag åkte hem till mig med Calypso och satt och myste i soffan under en stor filt. Passade på att äta pepparkakor (så vi blir snälla) och dricka cola (nej julmusten var slut) och skrattade i kapp till filmen "tomten är far till alla barnen". Jag veeeet det är typ 5398734 gången vi ser den (i år altså haha) men den är fasen fortfarande bra!!! lägger upp lite favorit klipp från filmen nedan..ska försöka att inte lägga upp hela filmen men det är svårt när man älskar hela filmen, den får definitivt 5 av 5 pentakel av mig!!

Nu flabbar Molly, detta är vår favorit "du ska låta kamelen stå parkerad hela dagen idag..." så klockrent!

 

Ha ha ha, "den är slut" synd att det inte kom med det de säger innan så man fattar varför han behöver en grogg.. "Gunnar" frågar när "Erik" kom på att han var bög, då svarar "Erik": idag när jag såg dig i bastun (syftar på Gunnar". så jäkla bäst.

 

Detta klippet förklarar hela filmen i ett nötskal, och är väl roligt för att detta stämmer för många familjer när de ska fira jul, kanske inte alla personer är så överdrivna som de i filmen men man har nog alltid någon från denna filmen i sin egen släkt. Jag är övertygad om detta iaf. Jag har två av personerna i filmen i min släkt vilka får ni inte veta :)

Har ni någon av dessa karaktärer i er släkt?

 

Blessed be!


Dagens låt 091215

Dagens låt "Jingle bells" med Jim Reeves. Fick lust att ha denna som dagens låt eftersom jag tittade på "Tomten är far till alla barnen" igår (igen). Underbar film och underbar låt :)


Blessed be!

Uppdateringar?

Jaha jag har tydligen blivit politiker...jag bara lovar och lovar och lovar haha. Jag lovade i början på förra veckan att jag skulle skärpa mig och bli en bättre bloggare eftersom jag hade haft full upp veckan innan det. Men det gjorde jag ju inte haha! Jag vet inte jag har ju tydligen kommit av mig helt så nu får jag väl bryta mönstret och inte lova att jag ska vara duktig att skriva fem inlägg varje dag som jag gjorde ett tag innan. Jag har helt enkelt inte tid (någon som vill införa typ 5 h extra per dygn som fritid??).

Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde hela förra veckan så jag tar väl lite uppdateringar om nåt jag faktiskt kommer ihåg, och nej jag var inte full så jag har minnes luckor jag är bara gammal och senil...tydligen.

Jo förresten i torsdags så ägnade jag hela min lediga tid till att baka lussekatter :) Och så åt jag typ en hel plåt med bullar själv...till mitt försvar vill jag bara säga att jag antagligen inte kommer att äta så många fler. Man har ju blivit bortskämd med nybakade bullar när man utbildade sig till konditor så jag har svårt för "gamla" bullar. Nej skåll-heta bulla direkt ur ugnen ska det vara så man får brännskador i munnen DET är gott XD. Jag hann även med att göra (ja jag gjorde dem själv) och skriva julkort. Med göra innebär det ett kort på Calypso som jag photoshopat med röd text... visst är man duktig haha. Det blev faktiskt rätt bra efter många timmar och många svordommar över att hela kortet blev ett svart hål...tydligen är det svårt att få en svart hund att synas mot en svart bakgrund haha.

Fredagen ägnades till en LÅNG filmkväll med Molly och hennes kompisar. Vi började vid typ 18.00 och jag åkte hem vid 02.30. Sjukt trött var jag när jag gick upp vid 08.00 morgonen efter. Då var det dags att åka till staden för att trängas och slåss om de sista julklapparna :) Jag fick väl det mesta färdigt, tror att jag bara har tre klappar kvar att köpa så är jag färdig :) Skönt att man fick det gjort nu. Snöade gjorde det som fasen hela dagen fast det var blött så det smälte så fort den nuddade marken vilket var synd eftersom till och med JAG vill ha snö nu (nu flinar Molly för att jag medger att jag vill ha snö...)

Efter shoppingen fick vi julbord hos Emmelie och Amir. Emmelie hade slitit hela dagen med mat och kakor, och resultatet blev onda och glada magar som var proppfulla med mat :) Tack Emmelie det var super gott!! (även om jag bara äter köttbullar, korv, ägg och janson utan fisk hehe..)

(tänk när det ser ut så här!!!)

Söndagen gick för fort, jag vaknade vid 10.30 och fick lite panik för att jag sovit så länge men hunden var tydligen oxå trött så det var iaf ingen panik. Trött tittade jag ut genom det frostade fönstret mot balkongen och upptäcker att det är snö ute :) Genast blir det jul-sämning och jag blir varm i hjärtat. Åkte hem till mamma och gick i skogen med hunden innan föräldrarna åkte till stan för att köpa en gran. Jag satte på julmusik på högsta volym och slog in alla julklappar vi köpt dagen innan. Jätte mysigt!! Sen tittade jag och mamma på "Tomten är far till alla barnen"...IGEN...(filmen är sjukt bra så det är ju inte sista gången innan jul heller).

Nu får det vara bra med uppdateringar...får se när jag skriver igen :P

Blessed be!

Dagens låt 091214

Dagens låt "I like big buts" med Sir mixalot. Såg nyss vänner avsnittet där de sjunger/rappar denna låten till Rachels unge...så jäkla roligt:)


Blessed be!

Dagens låt 091212

Dagens låt "Mamma" med Björn Rosenström. Till ära till min kära lillasyster Molly-"min mamma är svin bäst på att damma". Denna sjöng vi på typ hela dagen igår, fråga inte varför- vi är bara sjukt roade av typ alla Björn Rosenströms låtar haha.


Blessed be!

Dagens låt 091211

Dagens låt "Big girl" med Mika. Nu är det inte långt kvar tills jag och Molly ska till Sälen och åka snowboard. Då har vi sagt att vi ska dansa till denna låten på brädan i backen XD vi ska göra det till vår tradition, efter att jag gjorde det första gången vi var uppe (fråga mig inte varför) och hade skit kul.


Blessed be!

Sthlm-nu minns jag detaljerna

Kom på nu lite roliga detaljer från Sthlm-resan som min kära syrra var så snäll och påminnde mig om :)
Efter att Emmelie (även kallad snok-kungen) "hittat" faktan om att det skulle bli efterfest med BSB efter konserten så började hon stressa upp sig själv (och påverka mig lite) för att hon skulle få träffa grabbarna. Då börjar hon med att raka sig frenetiskt under armarna så det är ett under att hon hade några armhålor kvar över huvud taget och sen tvätta tvätta tvätta bort överblivet hår och ev. lite svett som kan ha kommit när hon såg efterfesten. Sen körde hon typ slut på sin deo...då kan jag inte hålla mig längre utan börjar flina länge och väl varpå Emmelie frågar vad det är.... Jag sa bara: "det är knappast som att de kommer att kolla/sniffa dig i armhålorna på efterfesten..." Emmelie saktar ner tempot och stoppar motvilligt undan resterna av deon haha.

Hon är för söt. Aja vi gick även förbi ett konditori på vägen till tunnelbanan som hette "Bästa bageriet" haha, detta hade vi sjukt roligt åt hela vistelsen då vi bara kunde tänka på filmen "Elf" där huvudpersonen (Will Ferrel) går in i ett kafé som heter "world's best cup of coffe" haha lägger in klippet nedan:

Så jäkla roligt, och jag var sjukt frestad att gå in i bageriet och skrika repliken från filmen hehe, men någonstans hade jag lite lite lite *demonstrerar med tummen och pekfingret* självrespekt kvar så jag lät bli haha.

Vi gick även på bion 2012-katastrof filmen som alla pratat om. Jag tyckte att den var sjukt bra spännande precis hela tiden. Fast visst gick den lite till överdrift efter ett tag när alla typ blir överraskade för 678623789 gången att det kommer en ny katastrof...aja, något roligt där oxå var att killen i biljett-luckan önskade Emmelie en trevlig kväll (som de brukar göra) då säger Emmelie: detsamma...jag bröt ihop totalt och höll på att garva ihjäl mig. Visst var det snällt av Emmelie att säga detsamma men jag tyckte bara att det var så roligt. Det känndes lite dumt i det sammanhanget bara liksom ha en trevlig kväll här på ditt jobb när du ska sitta och räkna pengar med massa bakterier på så du får svininfluensan... sa jag att jag var väldigt trött då med...kan ha varit därför som jag typ asgarvade ända tills bion började så alla 08:or glodde på mig haha. Men det är ju kul att man underhåller/retar någon?

Jag hann även med mitt "lilla" socker rus på Jensens Böfhus när vi åt mjukglass-buffé vilket innebär att man får äta så  mycket mjukglass med olika tillbehör som man bara orkar för 49kr. Fast det blev inte så mycket mjukglass som det blev stössel...för er som inte känner mig så är jag sjukt förtjust i strössel och kan altså äta det bara som det är... fast det resulterer då i att jag typ blir "hög" på sockret och blir helt skakig, hyper laddad och allmänt fnittrig. Ungefär som Ross i vänner när han har ätit "mapelcandy" (vet inte vad det heter på svenska). se klippet nedan :)

Får de om jag kommer på fler roliga grejer sen:)

Blessed be!

Dagens låt 091210

Dagens låt "Girl" med Destiny's Child.


Blessed be!

Sthlm BSB=efterfest

Emmelie och jag var ju på konsert med BSB i fredags. Jätte bra show trots de dåliga recensionerna. Jag menar varför skickar de alltid samma person till att recensera BSB konserter när han uppenbarligen HATAR dem. De hade skrivit något om att BSB framträdande inte ens gjorde de mest trognaste fansen nöjda... nehe men förklara då snällt för ett fan varför hela Hovet jublade hela konserten då??

Aja, vi galna fans tyckte att det var bra iaf haha. Fast den var bra kort denna gången, kortare än de föregående koncerterna tror bestämt att denna bara var 1,5h lång men den var bra iaf.

Bild från öppnings scenen då de startade med "Every body" gammal o go som får nostalgin att tränga fram hihi. Dock blir det lite tomt med den låten när inte Kevin är med...

Efter koncerten rusade jag och Emmelie till tunnelbanan för att komma iväg till deras efterfest, som Emmelie hade snokat upp (som den lilla stawlker hon är hehe) på puben "Ambasadour". Efter 1h köande kom vi äntligen in i värmen...eller hettan kanske är mer passande då hela lokalen var fylld av svettiga, skrikande och kära fans som oxå de hade hört talas om att BSB skulle komma dit...Emmelie och jag trängde oss in i massan och efter något timme till var vi ända framme vid scenen. Tyvärr kom "bara" Howie och Nick, vi hade hoppats på att få se/röra vid AJ som är vår favorit men det dög med de andra oxå. Jag kan tänka mig att AJ inte kom eftersom han är nykter alkoholistdå är det nog svårt att gå på efterfester utan att bli frestad synd är det om honom iaf.



Grabbarna kom fram och hälsade på alla de nådde även mig och Emmelie så det var ju lite trevligt. Och det roligaste av allt var nog när Howie hälsade på mig då tittade han in i mina stora mörka ögon och blinkade till mig med ett öga..haha.. tänkte på Molly då som typ tycker att han är super söt. Jag vidare befodrade blinkningen till Molly när jag kom hem ;)


Sen när bakgate pojkarna gått hem gjorde jag och Emmelie det samma, trötta vid kl 02.30 slängde vi oss i sängen bara för att gå upp 8.30 för att få lite god frukost buffé på hotellet Rival. Såg inte till killarna där tyvärr (vi har ju hört att de brukar bo där när de är i sverige) men de är nog rätt bra gömda för alla andra så det kanske inte var så lustigt.

resan var iaf underbar men kort och jag är fortfarande trött från den, men vila får man göra en annan gång :)

Blessed be!


Dagens låt 091209

Dagens låt "Wash away those years" med Creed. Underbar och sorglig låt.


Blessed be!

I-lands problem?

Shiet va trött jag är!!! (jag stavade fel på shit med mening detta ska inte skyllas på dyslexin eller hur det nu stavas??). Och för att demonstrera detta ska jag citera Peter på jobbet "bara slutt kvar?!" hahaha fan va lätt road jag är, måste bero på att jag är trött? fast jag är ju alltid lättroad...eller betyder detta att jag alltid är trött?? hmm

Any way... vi har hållt på att flytta alla möbler på jobbet då det ska göras om och målas i flera rum så det har varit rätt jäktigt ett tag nu på förmiddagen. Så nu är man helt slut efter alla kartonger, bord och dylikt som man burit på.. Men vi tröstade oss med att äta på mcdonalds på lunchen så då blev det genast mycket bättre :)

Jag satt ju som sagt hela kvällen igår och skrev noter till twilight, så jag är nog trött från det oxå. Jag hade tänkt att sova tidigare igår typ gå och lägga mig vid 21.00 men sen fastnade jag ju som sagt och kom inte i säng förrän 23.30 så jag får väl skylla mig själv. Kanske man kan sikta in sig på att somna tidigare ikväll? Jag har ju ändå inga tv-kanaler att titta på :S Usch jag borde verkligen ta tag i det där med tv:n så jag kan beställa kanaler, men jag är fortfarande sur på att fastighetsskötarna bara tog bort antenn-funktionen jag vill ju använda min boxer!! *Snyft* jag vet jävla bortskämmda "svenska" flicka som inte har mer än 1,2 och 4 på tv:n när det finns de som inte har mat eller vatten... ska gå och ställa mig i skamvrån nu tror jag?

Blessed be!

Dagens låt 091208

Dagens låt "Bella's lullaby" från filmen Twilight. Jag veeet jag är typ besatt av den filmen, men mest besatt av den låten. Och nej det är inte enbart pga att jag fick reda på att det är Robert Pattinson som skrivit/spelar den låten. Jag tycker helt enkelt att låten är underbar. Jag satt typ hela kvällen igår och försökte skriva ner noterna till den vilket är väldigt svårt när man inte har tillgång till piano hemma. Jag tänkte åka till mormor efter jobbet och prova på hennes piano (som jag brukar spela på) och se om jag skrivit rätt eller om jag måste börja om..Lyssna och njut!


Blessed be!

och priset för världens sämsta bloggare går till...

Mig?
Jag veet, jag har varit skit dålig på att blogga nu den senaste veckan tydligen kom jag av mig lite någonstans mellan sjukdomen från vaccinet, packandet till resan och själva Sthlm vistelsen. Jag ska försöka bärra mig lite iaf hah. Jag har ju tänkt att uppdatera lite om Sthlm resan och efterfesten med Backstreet boys men det får blir senare .) (nu blir ni allt bra nyfikna va he he).

 

Tänkte spara inläggen med Sthlm tills jag fått ladda upp bilderna så det kommer lite mer i ordning :) får se om jag orkar ikväll annars får ni hålla er till imorgon (alla mina 5 läsare haha).

 

Blessed be!


Dagens låt 091207

Dagens låt "Single ladies" med Beyoncé. Jag är ju totalt förälskad i denna låten, den blir bara bättre och bättre! Särskilt efter att jag blev påmind om låten då den var med i tv4 nya serie "glee" som är nästa serie som jag förjer slaviskt haha.


Blessed be!

dagens låt 091205

Dagens låt "If I knew then" med BSB. Nya favoriten sen igår på konserten. Och så måste jag bara klämma in att vi kom med på deras efterfest...mer om detta senare nu ska vi ut på stan igen...


Blessed be!

Frisk igen :)

tjoho nu är jag frisk igen :) Eller ja...jag är frisk från vaccinet, jag är fortfarande lika sjuk i huvudet som jag var innan (till allas besvikelse?? haha). Skämt och sido, det var rätt jobbigt att vara sjuk även om man visste att det skulle gå över snabbt, jag låg mest och var irriterad över att jag inte orkade något och för att jag skulle bli sjuk av en liten sketen spruta^^ Men men gjort är gjort, nu hoppas jag bara att den verkligen fungerer mot bacon-sjukan och att man slipper det :) Och att jag inte blir en zombie av sprutan...haha

Jag började min sjukdom med att stänga på tv:n när jag kom hem och upptäckte då till min stora fasa att alla mina tv-kanaler hade försvunnit. Då fick jag en kall kåre som sprang upp och ner för min ryggrad (inte av sjukdommen vad jag vet) när jag drog mig till minnes om att fastighetsägarna hade skickat ut ett brev för typ några månader sedan som sa något om att de skulle byta antennen till tv:n till Fiber-lan (typ tv genom bredband). Jag rev ner alla papper från dem och mycket riktigt så fanns det där ett brev som sa att från och med den 30/11 ska fiber-lan användas och inte antennen...

Jag som i min oteckniska hjärna inbillade mig att det inte skulle spela någon roll för mig som använde boxer för andra kanaler än de som ingick i lägenheten (1, 2, 4) brydde mig inte om det utan bara satte in pappret i pärmen. Men när man lus läser brevet står det även att antenn uttaget INTE kommer att fungera efter den 30/11... vilket innebär att boxer inte får någon signal till boxen vilket leder till att mina kanaler är *POOF* borta... Gissa om jag blev satans förbannad (plust att jag var sjuk). Så där satt jag sjuk och för bannad och stortjöt på golvet med alla sladdar i händerna och trodde att livet var över och förbannade det jäkla fastighetsägarana...

Nu har jag lugnat ner mig lite, jag har fortfarande inga kanaler men fick den fina upplysningen om att jag kan ju alltid beställa fler kanaler genom telia för 99-156kr/mån. Men va fan ska jag göra med mitt redan befintliga boxer då? Har de tänkt på det? Åh förbannad, förbannad, förbannad!!! Aja får väl skicka tillbaka boxern och beställa det dumma nya skiten...känns skit jobbigt att inte ha mina kanaler :(

Får väl sätta min någon dag och gå igenom detta med telia... Jag tycker bara att det var jävligt taskigt av fastighetsägarna att bara "ta bort" antenn funktionen så att mitt boxer paket inte fungerade. Får de verkligen göra så?

Blessed be!

Dagens låt 091203

Dagens låt "Straight through my heart" med BSB. Imorgon är det dags då får jag se och höra denna live :)


Blessed be!

Dagens låt 091202

Dagens låt "Feel" med Robbie Williams.


Blessed be!

Sjuk :(

Jaha då var man sjuk av vaccinet nu då. Nej jag har inte börjat törsta efter människo-blod eller blivit ljusskygg så zombie varning är det väl inte än :S Men det är ju typ som influensa så jag vet inte om zombie låter så dumt just nu...

Jag var duktig och tvingade iväg mig till jobbet iaf så jag jobbade halva dagen innan jag insåg att jag inte mådde bra. Så nu ligger jag hemma nerbäddad i sängen och väntar på att illamåendet ska bli bättre. Skit säger jag bara.

Orkar inte skriva mer, tack för idag.
Godnatt jord!

Blessed be!

Dagens låt 091201

Dagens låt "Pump it" med Black eyed peas. Nice :)


Blessed be!

RSS 2.0