My ass!!

OMG tränat för första gången på två veckor efter sjukdom och lathet :) Vi kör ju med HipHop-abs och detta programmet var hips, buns and thighs. Fungerar jätte bra, bara man gör det var jätte duktig innan och körde olika program 6 dagar i veckan i 3 veckor innan jag blev sjuk och fick ha ett avbrott. Det svåra är att börja igen... men idag så blev det av och jag kan säga att träningsvärken satte igång medan jag fortfarande tränade! Så nu blir det väl till att köpa en rullstol till imon så jag kan ta mig till jobbet haha...


Idag är förövrigt dag ett med avgiftning av socker... :S Jävligt svårt när man är så beroende av socker att man typ skakar och tuggar på kudden av abstinensbesvär... nu blir det till att dricka massa vatten så man är kissnödig hela natten? Nä men lite vätska i kroppen efter träning är aldrig fel. och Björn är väldigt intresserad av vad jag skriver tydligen för han ligger och flåsar mig i örat typ... haha

Blessed be!


Breakie time!

Blev väckt idag vid 7.00 av Björns oehört störande larm som låter som ambulans-sirener, inte särskillt roligt. Men som plåster på såren fick jag frukost i sängen och då är allt förlåtet ;) Det är väldigt sällan Björn går upp innan mig då jag är en morgon människa och vaknar tidigt och somnar tidigt, medan Björn är nattuggla som är vaken sent och går upp sent, men idag skulle han till sin pappa och hjälpa honom med hans flytt så då kom han plötsligt upp ;)

Calypso i snön :)

Funderar på vad jag ska ägna dagen åt... blir nog lite ompysslande av Calypso och leka med henne i "gamla"-skogen (skogen vi gick i innan vi flyttade och det enda stället hon får lov att springa lös). Det bästa hon vet är att springa fritt och att leka söka-matte, vilket inte verkar särskilt svårt för henne då hon alltid hittar mig på typ 10sek men hon tycker det är roligt iaf. Ska nog passa på att träffa mormor när jag ändå är i närheten och se om jag kan få lite av världens bästa kaffe! Jag lovar att hon har någon hemlig ingrediens i kaffet eftersom att INGET annat kaffe är så gott som hennes... undrar vad det är?

Bästa kaffet görs i Don-Pedro, fortfarande fascinerad av hur det fungerar...

Igår hade jag och Björn hemma-bio-kväll, dukade upp med godis och läsk och tittade på massa filmer och myste i soffan. Det var faktiskt bättre än vanlig bio, inga som stör och man kan lägga sig i soffan när man börjar få träsmak i rumpan :) Nehe nu får jag nog ta och stiga upp och göra mig i ordning om jag ska komma iväg till skogen med hunden.

Blessed be!

Talking sence to my flowers...

Mina blommor tar livet av sig en efter en, någon som har tips på hur man räddar dem? Visst det skulle ju säkert hjälpa om jag kom ihåg att vattna dem i tid... jag behöver blommor som visar att de behöver vatten INNAN de är så gott som döda... Får väl ta ett ryck och klippa ner de vissna delarna på blommorna och se om de repar sig innan jag slänger ut dem i snövallarna...

Blessed be!

Det doftar blöt hund...

OMG har ont i hela kroppen efter brottningsmatchen med Calypso (min 70kg Grand Danois hund som väger typ 3 gånger mer när man ska få henne att göra något hon inte vill). Jag skulle bada henne idag (vilket hon hatar) och tänkte att jag kan nog smyga in henne i badrummet utan att hon märker det...jo jo om hon inte varit så smart så hade det kanske gått.


Gjorde i ordning allt i badrummet innan med shampo och handukar, sen klädde jag av mig och skulle smyga in i vardagsrummet för att få tag på Calypso innan hon hann lägga sig ner (för när hon lagt sig är hon som en betongsugga som INTE går att flytta på). jag hann precis få tag på henne när hon bara lagt ner rumpan i golvet sen var det vara att draq in henne i duschen och sätta igång, väl inne i duschen gör hon som tur är inget motstånd för då är hon besegrad haha, söt är hon.


Nu är vi lika trötta båda två hon ligger i sin säng och torkar och snarkar, jag ligger i min säng och bloggar :)
Undrar hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imon på jobbet, tur att det är torsdag imon åtminstånde så jag bara har 1,5 dagar kvar att jobba :)

Blessed be!

RSS 2.0