Lemon and sugar...taste like lemonade

Nu är det inte långt kvar till semestern :) jobbar 6,5h imorgon sen ska jag inte jobba förrän 8/8 igen :)
Fast hjärnan har tydligen redan gått på semester, stod och höll i en kabel i typ 10min för att hjärnan vägrade sammarbeta med mig så jag fick reda på att det bara fanns ett ställe att sätta den på XD Sen blev det samma "non function" när jag trodde att jag kunde skruva fast locket innan jag skruvat fast kablarna som sitter under...lite svårt att få lamporna att lysa då.

Typ som detta klippet känner jag mig ibland haha...


Idag blev det "Xtralight" i krom. Hann knappt bli färdig med dem innan de tog dem för mig, allt är typ super brottom att få iväg nu innan semestern. Typ helt plötsligt kommer de på att vi inte kommer att jobba på en månad och att man måste göra färdigt saker INNAN semestern, men men jag ska inte klaga det är kul att ha något att göra iaf :)

Xtralight krom..


Idag har jag badat Calypso utomhus med vattenkanna, gick bra men hon blev skit sur när hon blev blöt haha men nu luktar hon gott min lilla vovve. Calypso har fått en ny säng (mammas gamla men ändå) i läder som går att torka av (behövligt för alla dregel-fläckar). Så nu åkte den gamla ut som luktade apa och var trasig, fast Calypso är inte helt nöjd den nya madrassen är ju inte hennes säng så hon har protesterat ett par timmar genom att ligga på golvet tills jag tvingade henne att lägga sig på den nya sängen och då kom hon på att det var nog rätt skönt med en tjock dyna iaf. haha sötis är hon när hon försöker vara lika envis som mig.


Provade en ny metod att rengöra/peela ansiktet idag, då använder man citronsaft och strösocker på en bommullstuss och masserar i ansiktet och tvättar av när det är färdigt. Huden blev verkligen super ren slät och mjuk som fasen. svider lite runt näsan men skrapade nog lite för mycket med sockret där. Luktar fräscht gör det oxå, får väl se imorgon hur huden reagerat innan jag gör någon rutin med det.


Nehe nu ska jag gå och ladda upp inför "avslutningen" imon :)

Puss saft och bulle

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0