Trött och duktig ^^

Jaha då var det onsdag igen, och jag måste handla...Varför tar allt slut i skafferiet? Man skulle ju nästan kunna tro att jag äter saker haha. Jag antar att ingen fortfarande har kommit på hur man bygger en robort som gör allt åt en? Inte? Nehe då är det väl bara att pallra sig iväg till ICA efter jobbet då :( Ja ja, det är ju onsdag iaf. Det betyder att det snart är fredag :)

Erkänn att ni gäspar när ni ser denna bilden :)


Jag vet att det låter som om jag hatar mitt jobb eftersom jag bara tjatar om fredagarna men så är det inte! Jag gillar mitt jobb och mina arbetskamrater det är bara lat-masken i mig som gnager på pigg-cellen så att man bara vill ligga hemma i sängen och sova... Mycket beror på att det blivit så mörkt både på kvällar och morgnar nu, för när det är mörkt så vill min hjärna inte vakna då vill den att jag ska sova :)


Typ så här känner jag mig idag... Det ser väldigt skönt ut :)


Btw jag måste sätta ett kryss i taket idag! Idag kom jag ihåg att at med mig alla mina tomburkar och tomflaskor så jag kan panta dem! Tjoho nu kanske jag kan få plats med något i skafferiet?! Jag fattar inte att det ska vara så svårt att komma ihåg och ta med sig dem när man ska handla. Ifs så får jag vara glad om jag kommer ihåg att at med mig inköpslistan men ändå när det blivit så där 4 kassar med pant så borde man ju se dem när man ska hemifrån men nej då de ligger så bra där de ligger ^^.. Känner mig lite uttittad när jag väl kommer till ICA med hela vagnen full med pant så man ser ut som om man gått och letet i soporna på hela stan... Men va fan det är väl bra att man pantar iaf??? Inte som vissa jag känner som slänger det i soporna, "Hallå, spara på naturen kanske?".

Varför syns de inte när man ska åka? (OBS! Denna bild är tagen från google, bara så ni inte tror att alla vinflaskor är mina, typ hallå alkoholist.)


Och nu kom jag på att jag glömt listan hemma...men men jag fick ju med mig panten iaf haha..
Sitter och funderar på vad man ska äta idag...Några förslag?

Blessed be!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-23 @ 12:58:41
Postat av: Emmelie

jag blev jättesugen på min kyckling som du pratade om igår...dregel

2009-09-23 @ 14:27:57

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0