Uppdatering jul-mellandagar-nu?

Sorry för den dåliga uppdateringen, det har varit mycket nu under jul-mellandagarana-nyår... Firade jul med släkten som vanligt hos mormor, vet jätte mysigt och fick många julklappar (tomten hade nog råkat lämna för många julklappar till mig fast jag bara tog dem som den grinch jag är haha). Alla julklappar var jätte bra och fina, den bästa var dock den jag fick av min underbara syster Emmelie, hon hade smusslat in en konsertbiljett till 30 seconds to mars nästa år! Jag bara stor grät av chock och lycka så den var väldigt bra. Är nog första gången jag gråter när jag fått en julklapp så den var bra.

Dagen efter blev det släkt träff av annat slag, då åkte jag med min älskling och träffade hans mamma för att sedan åka med honom för att träffa mina föräldrar. Blev mycket åkande fram och tillbaka men det var det värt. Fasen vilken rolig mamma han har jag garvade nästan ihjäl mig. Snacka om humor den kvinnan har, hon är inte bara rolig hon är smart och underbar oxå. Hon höll på att ta kort på mig och älsklingen och lekte med min hund och pratade ömsom svenska-svengelska och australiska (heter det så?). Känndes bra att hon var lika flummig som en själv så man inte behövde oroa sig för att försöka vara perfekt (vilket man inte är haha).

Sen har jag väl bara umgåts med älsklingen och hunden hela veckan så då har det helt enkelt inte blivit av något bloggande. Nu sitter man och försöker hinna med ett inlägg mellan de olika tvättningarna (tydligen tvättar inte strumporna sig själva...). Nu ska jag försöka hinna packa både till sälen som jag ska åka till på söndag (då får jag vara utan min älskling i en hel vecka...har lite ångest för det men det ordnr sig nog). Och så ska jag hinna packa en övernattningsväska inför nyårs-festen hos älsklingens släkt och vänner imorgon. Det blir roligt att träffa dem alla och att få fira nyår med den jag älskar :) fast lite ovant på en gång eftersom jag alltid firat nyår med min familj... men det betyder väl antagligen att det är dags att ändra på sig.

Hörde talas om att det skulle bli sing star imorgon och att en viss person skrutit om att jag lätt skulle klå alla de andra, så det är väl bäst att man sjunger upp sig oxå så man lever upp till förväntningarna haha.

Blessed be!

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0