Ont i foten :'(

Var och tränade igår igen, tog det faktiskt lite lugnare då än i Måndags så jag hoppade över ett par maskiner och gick en halvtimme mer på löpbandet (och jag går fort). Stretchade rätt ordentligt oxå vilket jag kände behövdes! Ringde och beställde tid för klippning och färgning av Lena, Måndag den 10/8 blev det. Ska färga om håret som jag hade det innan svart med blonda slingor (det är urtvättat nu så det ser mesigt ut). Som sagt så återkommer jag med blider då. Jag bokade även tid åt Molly (min kusin) så hon ska färga håret samma dag fast tidigare, jag är spännd på att se vilken hårfärg hon väljer :)


Sedan åkte jag till mormor och drack kaffe (hon gör världens bästa kaffe, dricker nästan aldrig kaffe någon annan stans). Pratade med mina släktingar från Värsås som var nere på besök över veckan. Sedan åkte jag hem och busade med Calypso (min hund) och hade lite dressyr med henne. Shit va snabb och duktig Calypso är när man bara har godis att belöna med, då kan hon plötsligt göra allt... Men hon är för rolig den hunden, jag älskar henne!

So far so good... sedan hade jag tänkt att jag skulle städa lite i lägenheten och började med att diska och sedan ta ut soporna. Men när jag skulle tillbaka in i lägenheten... då halkar jag väl i trappen och vrickar foten, MYCKET. Så det var bara in i lägenheten och ta fram bandaget och linda hårt som satan (för foten hade bara på ett par sek svullnat upp). Så gissa om jag varit vaken av och till hela natten och haft ont i foten...

Så jag har haft foten lindad hela dagen och försökt att stödja så lite som möjligt på den men det är svårt på mitt jobb om man nu inte får sitta på kontoret hela dagen. Jag har väl varit på kontoret 2/3 av dagen men sedan har jag ju varit tvungen att vara lite ute på lagret och köra truck vilket nog såg kul ut där jag åkte runt på ett ben i full fart haha XD

Jag hade tänkt att jag skulle åka på Rix-FM festivalen i Kalmar idag men med tanke på hur ont jag har i foten så vore det nog ingen bra idé. Så jag stannar väl hemma och tittar på Vänner och kelar med Calypso :)


Min onda fot *snyft*

Ett väldigt roligt klipp från vänner som absolut är värt att kolla på!!

http://www.youtube.com/watch?v=5Wt-xm48ckI


Blessed be!


Kommentarer
Postat av: Emmelie

But I love you mr Bing! :) klassiskt... samma som Oh Poker is Joker with a P "Coinsistence?", that's Joinsistence with a C :)

2009-08-06 @ 22:57:51

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0