Fotboll idag...

Idag är det fotboll Örsjö IF möter Nybro ikväll, hoppas att våra grabbar vinner (ÖIF altså). Jag ska stå i kiosken med Emmelie (min syrra), och hoppas på att sälja mycket så att föreningen får in lite pengar. I och för sig så är det bara träningsmatch idag så vi kanske inte säljer så mycket men man kan ju hoppas :) Första riktiga matchen sedan sommar uppehållet är på fredagen den 14/8-09 kl. 18.45 mot Alsjöholm (i Alsjöholm om jag fattat det rätt), för de som vill veta.  Jag återkommer med resultat och bilder från matchen.

Calypso har blivit galen, bad-galen... Allt började för ett par dagar sedan då det var ovanligt varm efter våran skogspromenad. Då tänkte jag och min mamma (Marina) att vi skulle försöka få henne att bada i våran å som angränsar till våran trädgård, och till slut gick hon i när hon försäkrat sig om att det inte var farligt. (Ån är kolsvart i vattnet så hon har aldrig vågat gå i den förut eftersom hon inte kan se botten). Det som vi inte tänkte på var att hon vande sig vid att det inte var farligt utan faktiskt jätte roligt och nu har hon altså blivit bad-galen. (vilket är ovanligt för Grand Danois tycker inte om vatten). Problemet är detta eftersom vattnet INTE är rent blir hon skitig och luktar "vesa" (slang för vatten-ruttna löv, slam och dy). Vad ska man göra med henne? Det blir väl bara att stängsla in hela ån så hon inte kommer i utan lov :S

Molly (min kusin) var på besök på jobbet, hon städade mitt skrivbord :) Sedan fick hon följa med mig hem och hjälpa mig att fixa till bloggen, som blev jätte fin! Tack Molly för hjälpen!

Jag tränade ju som sagt igår, och gissa om jag fick träningsvärk... Det var väldigt jobbigt att gå upp från min underbara nya (140X200cm) säng. Och ännu jobbigare var det att ta på sig strumporna, den där böj-rörelsen var inte bra känner jag :/ så vi får väl se om jag orkar träna imorgon, eller om det bara blir lite simmning. Jag får väl försöka stretcha lite under fotbollen, man kan ju alltid smita in och stretcha lite med grabbarna haha!




Örsjö IF, visst är det fint 8-)

Blessed be!


Kommentarer
Postat av: Molly

haha! Stretcha bara ^^ fniss

2009-08-05 @ 15:12:15

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0