"Jag plockar svamp"

Idag blev jag äntligen färdig med "mushroom" lamporna :) När jag höll på att slå in alla mina 21 lampor inför transporten gick min arbetskamrat Stellan förbi och frågade vad jag gjorde jag svarade: "Jag plockar svamp..." haha med min humor kan ni fatta att jag as-garvade länge åt det.

Dagens lampa blev "Puck" i krom inte lika jobbig den är åtminstonde liten :)

Det värsta med krom är att det tar sån tid att få den blnk när man putsar den och alla fingeravtryck syns med en gång...

Var på Apoteket efter jobbet IGEN! Och denna gången hade de min medicin hemma :O Det tog bara 3,5veckor 1,5h kötid 3 utskällningar och ett antal svordommar för att få Apoteket att åstakomma detta. Det är för jävligt att det ska vara så dåligt bara för att Apoteket är privatägt och inte statligt längre, DET VAR BÄTTRE FÖRR!!!!!! Då hade de saker hemma på apoteket och man behövde inte ta med sig fika för en hel dag bara för att stå i kön till receptutlämningen... Behöver jag säga att jag hatar det??


Nä nu ska vi vara positiva jag fick ju iaf pizza när jag kom hem som plåster på såren XD Fast de lurade mig på en bea-sås...undra var den tog vägen... nä nu ska jag lägga mig och titta på film (för man ska ju inte röra på sig när man tryck i sig fett utan dega i soffan) trött efter allt svärande på apoteket...

Sen blir man lite extra gosigt trött efter man fått en varm dusch. Kom på mig själv att tänka att jag skulle spola i kranen till duschen för att få varmvatten (som man var tvungen att göra i en kvart i gamla lägenheten för att få varm vatten) när det slog mig att jag nu har en dusch som klarar att leverera varmvatten på 2 sek :) HIGH FIVE för det!!!!


Nä nu ska jag se vad jag ska titta på för film...eller vilken film jag ska somna till med andra ord...

Puss saft och bulle.

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn/Alias:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0